Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olemme eläneet pitkään ilman autoa, mutta nyt meille tuli akuutti tarve autoon - puolison työpaikan sijainnin muuttuessa niin ettei sinne kulje juurikaan julkisia.Meillä on säännölliset tulot (kotiäiti ja pienipalkkainen duunari) mutta säästöjä ei juurikaan "mainittavia" määriä ole.Voisiko joku siis kertoa, miten voisimme rahoittaa auton? Olen todella noviisi näissä autoasioissa ja luin pankkien sivuilta, että autolainaa varten tarvitaan 30% käsirahaa - 5000e varten (haluttais vaan hyvä ja toimiva ja edukas auto) pitäisi olla 1500e käsirahaa siis. Onnistuu - jos säästellään neljä kuukautta! Sen nopeammin tuota ei saada kasaan. Mutta työt siirtyi nyt jo (päätös tuli nopealla aikataululla) ja kulkemaan pitäisi päästä heti, tietenkin.Onko joku hankkinut pankista esim. "remonttilainaa" ja onkin rahoittanut sillä auton? Vai oletteko vaan kaivaneet säästötililtä tarvittavan käsirahan? Vai oletteko saaneet alkupääomaa esim. omilta vanhemmiltanne?Itse en ajatellut mennä pankkia huijaamaan, tarve olisi kova ja säästöt nolla: joka kuukausi laitamme kyllä vähän säästöön, mutta ei sitä kotiäidin rahoista hirveästi laitella. Eikä pienipalkkaisesta työstä, josta rahoitetaan lapsiperheen elämä. Auton ylläpitoon kyllä on rahaa, laskettiin vakuutuksia ja veroja ja bensoja.Ideoita???

Kommentit (3)

jos ostat autokaupasta niin saat tehdä sopimus ja maksaa joka kk. Esim, 5v, joka kuukausi maksat takaisin 250 eur. Mee autokauppaan ja kysy lisää infoa. Onnea uuteen autoon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos auto on vaan kulkupeli kodista töihin ja takas niin miksi pitää ostaa yli varojen? Ostakaa perusvarma vanhempi nissan, toyota, opel yms. Saa n.500eurolla jo sellaisen millä kyllä ajelee töihin. Ne ei ajamalla juurikaan hajoa ja sekä kulutus, vakuutukset että varaosien hinnat ovat pieniä. Siinä sivussa voisi sitten säästää uudempaan autoon jos sellaisen haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat