Vierailija

Eräällä tuttullani on jonkin asteisia mieleneterveysongelmia. Milestäni hänellä on ainakin masennus. Hänelle on vuosien saatossa tapahtunut kaikenlaista. Hän on luullakseni asunut aikan tiukassa kodissa ainoana lapsena. Nyt muutaman vuoden sisällä ensin kuoli isä yllättäen ja siitä vuoden päästä äiti lyhyen sairastelun jälkeen ja nyt hän menetti vielä rakkaan koirankin. Hän on myös kokenut pahoinpitelyä.Nyt hän on soitellut minulle muutaman kerran välillä itkien koko puhelun ja välillä on ollut aivan tavallinen. Eilen sitten taas soiteltiin ja sovittiin tapaamisesta kun hän haluaa tulla meillä käymään. Ensin juteltiin ihan normaaleja asioita ja sitten hän innostui jostakin puhumaan ja se meni aivan kiroiluksi vaikka sanookiin itseään uskovaiseksi ja kohta hän sitten jo itki toivottomasti ja puhui milestäni vähän sekaviakin.Mikähän häntä oikein vaivaa ja uskallanko ottaa häntä meille kylään jos hänen käytös muuttuu hetkessä aivan toiseksi ja kummalliseksi. Lapsetkin varmaan ihmettelevät että mikä hänellä on.

Kommentit (6)

Itse mietin pitkään, että uskallanko päästää masentunutta, hölmöjä puhuvaa sukulaista meille ollenkaan. Ajattelin lapsiani...lapset ovat hänelle kuitenkin tärkeitä, joten hän saa kyläillä meillä, mutta kahdestaan en jätä lasten kanssa...

jos joku on vähän outo tai sillä on vaikeita asioita elämässä niin kyllä siitä kannattaa heti eristäytyä. Ei ole normaalia tuomoinen! Se voi vaikka tarttua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaan tuttava tai kaveri enemmänkin ja toisaalta tahtoisin häntä auttaa mutta kun hän on niin ailahtelevainen ettei kerro asioita kun sanoo ettei se hänelle kuulu tai on henkilökohtaista. Eli siis hänen kanssaan ei oikein voi mistään keskustella.Vaikka ihan olen sellaista esim kysynyt kun kertoi jostakin ihmisestä joka on kuollut että no sairasteliko hän pitkään vai tuliko kuolema yllättäen niin sanoi että se on henkilökohtaista. Tai kun puhuimme jostakin asiasta niin hän sanoi ettei voi kertoa jonkun henkilön nimeä ja sitten kuitenkin kohta kertoi sen aivan kuin ei olisi muistanut että se on salaista tietoa tms.t.ap

Mietin vain että onko oikein kutsua häntä meille jos on vaikka arvaamatonkin koska en ole nähnyt häntä pitkään aikaan. Nyt viime aikoina on juteltu muutaman kerran puhelimessa.Mietin vain että onko hän surrut näitä kuolemia kunnolla kun näistä kuitenkin on osasta jo useampi vuosi aikaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat