Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä tehtä jos en ole sama mielta mitä on päätoksessa. Jos teen oikaisvaatimuksen kenelle see mene ja kuka päätää uudellen. Espoo sosiaalissa yksi teke väärin ja toiset ovat sama mieltä ja seurava päätos tehtään virhelisestä etenpäin eikä korjata mitän.

Harmi kun meillä on lapsiperhe. Olemme kaksi kk saaneet toimentulotukea nyt tehtään päätökset toisella tavalla ja lopputulos nolla. Päätöksentekijä oli vähan tumma ihminen ehkä marokolainen ja väitä et on kaikki oikeasti mutta ei ole.

Sosiaali pitäis auta jos perhessä on hetkellä vaikea tilanne mutta kaikki rahat mitä palkasta maksetaan mene tummaväristen autamisen. Valkoiset ihmiset ei saa mitän.

Mitä tehtä seuravaksi. Olemme käyneet sos virastossa ja pyytänyt mennä keskustelema työntekija kanssa mutta vasstausta ei ole lähetetty.

Tosi ystävällinen ja autavainen Espoo sosiaali.

Kommentit (1)

Päätöksessä on osoite, minne valitus tehdään. Ensimmäinen askel on laatia valitus tai oikaisuvaatimet sinne. Tee lyhyt ja ytimekäs vastine ja liitä mukaan kaikki kuitit, ja tiliotteet ym. mistä näkee tulot ja menot ja tee vaikka itse laskelma sossutoimistosta saatavaan kaavakkeeseen.

Jos sekään ei mene läpi eli ei hyväksytä, on siinkin päätöksessä osoite, minne valittaa.

ota yhteys espoon oikeusaputoimistoon ja kysy lakimiehen apua. Myös sosiaaliasiamies voi auttaa, yhteystiedot löytyy espoon kaup. nettisivuilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat