Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tämä on mielenkiintoinen kysymys, johon on tulossa tulevaisuudessa lakikin eli miestä ei saisi huijata isäksi ja vaatia maksamaan elatusmaksuja. Kysynkin kuinka moni täällä kannattaa tällaista lakia ja millaisia ristiriitoja se voisi herättää.Lain puolesta puhuvat perustelevat asiaa, että lapsella on ainakin alkuvaiheessa oikeus olla toivottu ja näin ollen oikeus molempiin vanhempiin. Myöskin psykologit ovat vahvistaneet, että lapsella on huonompi tulevaisuus pakotetun isän kanssa kuin isättömänä.Käytännössä tämä tarkoittaisi, että naisen tullessa raskaaksi olisi miehellä kuukausi aikaa sanoa onko valmis isäksi. Riippuen vastauksesta, hän joko menettää kaikki oikeudet sekä velvollisuudet tähän lapseen tai saa ne. Tämän jälkeen niitä ei voi muuttaa kuin lapsen äitin kautta.Kysymyksiä on noussut vastuusta eli seksistä voi aina seurata raskaus ja silloin siihen ei pitäisi ryhtyä, jos ei ole valmis kantamaan vastuuta.

Nainen esimerkiksi voisi kertoa vastustavansa aborttia ja näin mies tietää etukäteen millaisen asian kanssa on tekemisissä.Samalla tavalla HIV-positiivisen täytyy kertoa sairaudestaan eikä antaa seksikumppaninsa olettavan tällaisesta vaarasta.Käytännön esimerkkejä on naisen kävellessä baari-illan jälkeen kotia ja mies kävelee samaan suuntaan. He vaihtavat muutaman sanan ja mies raiskaa naisen vedoten siihen, että kyllä naisen olisi pitänyt tietää olevansa vaarassa liikkuessaan yöaikaan.Tosiaan lakiin voisi kenties tulla tämä kuukauden ilmoittautumisaika mahdolliseksi isäksi, jolla annetaan naisellekin aikaa miettiä omaa pätöstään.Tämä laki ajaisi miesten, lasten ja naisten oikeuksia.Herättääkö täällä kuinka suurta kannatusta?

Kommentit (14)

Eli tarkoitat että miehet eivät tiedä miten niitä vauvoja tehdään? Ennen yhdyntää naisen pitäisi varoittaa miestä ja kertoa, että seksin seuraus voi olla vauva? Miten tyhmänä pidät miehiä?

Minusta kirjoittaja tuossa sanoi juurikin, että seksiä harrastetaan kaiketi mielihyvän takia ja harvoin lisääntymismielessä ja silloin olisi suotuisaa ilmoittaa toisellekin aikeistaan.Minusta esimerkki hiv-potilaasta oli hyvä esimerkki. Harvalla kai se on mutta jos on niin olis kyllä kiva ilmoittaa kumppanilleen. Multa lähtis seksihalut sellaiseen mieheen.Kyllä sellaisilla naisilla on jotain ongelmana, jotka huijaavat/pakottavat miehen isäksi. Lapselle karmea kohtalo. Menkööt vaikka hedelmöityshoitoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei laki auta mitään tuohon asiaan. Kukaan ei pysty todistamaan jälkikäteen, onko nainen syönyt pillereitä vai ei- jos nainen itse väittää että on syönyt ja ehkäisy pettänyt, kuten varmaan hyvin usein väittää.

Ei saa ja halveksun syvästi naisia jotka niin tekevät. Yllättävän yleistä kuitenkin tälläinen. Vaikka en tätä hyväksykkään ja katson sellaisia naisia alaspäin, niin eivät ne tuohon lankeavat miehetkään paljon sääliä minulta saa. Onhan yleisesti tiedossa oleva asia että seksistä voi tulla seurauksia lapsi, tauteja tms. ja yhtä yleisesti on tiedossa että on olemassa naisia jotka eivät aina ole motivoituneita käyttämään ehkäisyä vaikka muuta väittävätkin. Miksi nämä miehet eivät suojaa itseään ja käytä ehkäisyä itse, ovatko he niin miehekkäitä ja vanhakantaisia että ajattelevat ehkäisyn olevan vain naisen asia. En ymmärrä.

Itse en aborttia voisi koskaan tehdä, mutta ehkäisystä olen aina huolehtinyt ja jos kyse ei ole ollut pitkästä vakisuhteesta olen vaatinut myös miestä huolehtimaan ehkäisystä omalta osaltaan. Tarpeen vaatiessa olen kieltäytynyt koko hommasta tai kannustanut miestä huolehtimaan ehkäisystä valehtelemalla etten käytä pillereitä. En ole äpäriä tehnyt enkä tule tekemään

..milläköhän tapaa miehen pystyy huijaamaan isäksi? Jos ehdottomasti ei halua jälkikasvua, niin käyttää kondomia tai tekee vasektomian, kyllähän mikä tahansa ehkäisy saattaa aina pettää. Kyllä jokaisen aikuisen ihmisen pitäisi tietää että se riski on olemassa aina kun ollaan sillee.On se epärehellistä ja väärin petkuttaa, mutta kerrassaan typerää mieheltä olla tästä vihastunut tai olla kantamatta vastuutaan jos kerta ihan omaehtoisesti on seksiin suostunut. Jos haluaa olla varma, huolehtii ehkäisystään, piste!

jos eletään parisuhteessa, avo- tai avioliitossa, ja on sovittu, että naisella kierukka tai syö e-pillereitä, onko milestäsi miehen silti käytettävä kondomia tai teetettävä vasektomia? Eikö luottamus kuulu parisuhteeseen?

Ei kai kukaan tosissaan ole niin hönö että pitää jotain ehkäisykeinoa sataprosenttisena?Luottamus toki saattaa sumentaa arvostelukyvyn mutta jos tosissaan, ehdottomasti haluaa varmistua siitä että ei joudu isäksi, pitää huolen ehkäisystä itse. Kuten sanoin niin toki on väärin petkuttaa, mutta sen myös toistaisin, että kyllä takaportin aina jättää auki jos toisen kontolle jättää ehkäisyn.

Lainaus:

Ei kai kukaan tosissaan ole niin hönö että pitää jotain ehkäisykeinoa sataprosenttisena?Luottamus toki saattaa sumentaa arvostelukyvyn mutta jos tosissaan, ehdottomasti haluaa varmistua siitä että ei joudu isäksi, pitää huolen ehkäisystä itse. Kuten sanoin niin toki on väärin petkuttaa, mutta sen myös toistaisin, että kyllä takaportin aina jättää auki jos toisen kontolle jättää ehkäisyn.
sumentaa arvostelukyvyn... Sittenhän miehen ei tarvitse maksaa asuntolainasta jne kuluista kuin 50 % kun nainen on esim. äitiyslomalla tai hoitovapaalla, koska ei kai kukaan ole niin hönö, että kuvittelee voivansa elää toisen ansaitsemilla rahoilla?Jos haluaa ehdottomasti varmistua ettei näe nälkää tai joudu kulkemaan ilman vaatteita, pitää huolen siitä, että säästössä on riittävästi rahaa.Onhan se toki väärin jättää toinen alastomaksi nälkiintymään mutta kyllä pitää tajuta, että jättää takaportin köyhyyteen auki, jos jättää elatuksen toisen kontolle.

Olen jostain lukenut, että jos ehkäisyä käytetään OIKEIN, se pettää hyvin harvoin. Yllättävän moni kuitenkin unohtelee pillereitä ja muuta pientä vastaavaa. Usein naisella voi tällöin olla alitajuinen pyrkimys tulla raskaaksi, ei siis välttämättä "pahuuttaan" laiminlyö ehkäisyä. Nykypäivänä on edelleen myös ihmisiä, jotka luottavat ns. varmoihin päiviin ;). Vaikka koulussakin jo opetetaan, että varmoja päiviä ei ole, vaan ovulaatio voi satunnaisesti olla ihan milloin tahansa kierron aikana.

Lainaus:

jos eletään parisuhteessa, avo- tai avioliitossa, ja on sovittu, että naisella kierukka tai syö e-pillereitä, onko milestäsi miehen silti käytettävä kondomia tai teetettävä vasektomia? Eikö luottamus kuulu parisuhteeseen?


Jos mies haluaisi käyttää vakisuhteessa kortsua, olisi vaimo heti syyttämässä että on käyty vieraissa ja tautien pelossa nyt sit joutuu käyttämään kondomia?

Naistuttuni otti mieheltä käytetyn kortsun ja yritti saada sillä itsensä raskaaksi. Ei onnistunut. Kertoi tämän kerran nousuhumalassaan. Olisi kuulemma halunnut miehen itselleen ja laski raskauden siihen auttavan....Ei varmaan tarvitse kertoa mitä tuollaisista naisista yleisesti ajatellaan.Miehen ei kuulu milloinkaan maksaa mitään, jos nainen on huijannut. Pikemminkin nainen syytteeseen ja vahingonkorvauksiin. Lapsikin pitäisi ottaa tuollaiselta naiselta pois ja piuhat muikilta poikki.

..olis siinä ollu lapsella karu tulevaisuus kuulla miten on saanut alkunsa..Laissa on jo pykälä, jossa voidaan tulkita naisen käyttäneen miestä hyväksi, mikäli nainen ei voi millään tavalla osoittaa harrastaneensa miehen kanssa seksiä eikä mies joudu näin maksamaan elatusmaksuja.Muistakaas nyt hyvät naiset tullessanne raskaaksi vastaanottaa mieheltä vaikka viesti puhelimeenne, jossa käy ilmi teidän harrastaneen seksiä ja hänen olevan innoissaan lapsesta. Sen jälkeen saatte elatusmaksunne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat