Vierailija

HeiMeillä 2 vuotiaan tytön kanssa vähän uniongelmia. Hän nukahtaa yleensä ihan hyvin pinnikseen, mutta yöllä hän herää 2-5 välillä eikä mikään ole hyvin. Hän haluaa sitä ja tätä ja sitten ei kuitenkaan halua. Ja nyt viime yönä hän vain seisoi sängyssä kädet ylhäällä ja huusi "äiti, syliin" tai "isi, syliin". Heti kun otettiin syliin, hiljeni ja rauhoittui. Mutta kun yritettiin laittaa takaisin pinnikseen, tuli taas hirveä huuto ja riehuminen. Hän potki ja sätki ja huusi itsensä käheäksi. Eikä sadut, laulut eikä muukaan auttanut.

Otimme hänet meidän väliin ja nukkui loppuyön hyvin. Mutta tämä olisi iso askel taaksepäin, meille pian tulossa toinen lapsi joka tarvitsee minua ja tilaa vieressäni. Onko neuvoja? Mistä tämä pinnisviha keskellä yötä johtuu ja onko muilla ollut vastaavia kokemuksia? Miten olette ratkaisseet tämän tilanteen? Onko aika siirtää lastensänkyyn? Siinäkin riski ettei lapsi pysy siellä, ja kuten kirjoitin olen loppusuoralla raskaana, niin kaikki riehuminen ja yötä myöten ramppaaminen ei innosta.Kiitollinen vinkeistä ja neuvoista.

Kommentit (1)

Sinäänsä normaalia parivuotiaan käytöstä, mutta ympäristölle raskasta. En osaa antaa muuta neuvoa, kuin että ette anna tyttelin hypyyttää teitä: hän testaa mielestäni nyt, kuka talossa määrää ja voiko yöllä saada samaa palvelua kuin päiväsaikaankin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat