Vierailija

Miten ihmeessä pärjäätte menkkojenne aikana vain siteillä? Missä asennossa nukutte, ettei tule ohivuotoja?

Minä käytin 12-vuotiaasta asti 19-vuotiaaksi vain siteitä ja AINA öisin tuli ohivuotoja, joskus päivisinkin. Varsinkin jos olin kääntynyt yöllä selälleni niin silloin kyllä veret olivat lakanoissa ja pöksyn takaosassa ja siteessä ei ollut juuri ollenkaan. Nykyisin käytän tamppooneja. Ei tule ohivuotoja ja muutenkin siistimpää touhua ja vapaampi olo.

Kommentit (7)

Sehän riippuu aivan siitä kuinka runsaat menkat on että miten pärjää pelkällä siteellä tai side-tamppooni yhdistelmällä. Iselläni on kyllä aina ollut hyvin runsaat kuukautiset enkä minäkään pelkällä siteellä pärjää muuta kuin sen viimeisen päivän kuukautisista. Joillakin sitä vuotoa vain tulee sen verran vähän ettei tamppoonia tarvi käyttää välttämättä koskaan...

vaihtaa sidettä tarpeen mukaan, vuotoa runsaasti mutta pärjään aivan hyvin siteillä. yöllä laittaa tarpeeksi imukykyisen siteen, minä laitan hieman taaemmas housuissa kun nukun selällä mutta tulee tarpeeks myös eteen, siivelliset tietty ja tarpeeksi napakat pöksyt menkkojen aikaan niin hyvin pärjää... mut vaihtoehtoja on monia, siteitä, tamponeita, kuppeja, jokainen löytää omansa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tosin kuukautiset ovat normaalit eikä runsaat ja alushousujen pitää olla napakan kireät eikä halvat lörpät ;) Entäs tampoonin vaihto yöllä...eihän sitä saa pitää esim 10h ettei tuu tulehdus??

Kestoside on paksu ja pitempi kuin monet kaupan yösiteet, tai siis siitä voi ommella sellaisen kuin haluaa. Vanhemmissa malleissani laitan kertakäyttösiteet alle varmistamaan.

Napakat "tantta"malliset alushousut pitää paketin ihoa vasten jolloin veret imeytyy siteeseen ikä mene ohi. Lasten syntymän jälkeen kuukautiset on ollut runsaat mutta näin on pärjätty. Päivällä pitää vaihtaa parin tunnin välein mutta kyllä yöllä pärjää 6-8 tuntia. Voisihan sitä levitää pyyhkeen alle sänkyyn jos vielä tarvisi,kuten tein maitovuotojen aikana.Alapää ei todellakaan kestä tampponeja, ei edes päivisin. Tampponia ei kuulu pitää yön yli, liian pitkä aika pöpöille muhia siinä.

Itselläni on runsaat kuukautiset mutta yleensä pärjään yösiteillä ja napakoilla alushousuilla. Mutta joskus tulee niitä öitä että herää kosteisiin lakanoihin. Tilannetta on kovin paljon helpottanu vuotoa vähentävä lääkitys. Yleensäkin elämänlaatu menkkojen aikana on parantunut, kun ei tarvitse pelätä että milloin vuotaa yli kesken työpäivän. Eli lääkärille vaan..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat