Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko teidän mielestä 16 vuotias liian nuori lähtemään festareille saman ikäisessä kaveriporukassa toiselle puolelle Suomea, kahdeksi yöksi (hotellissa) ILMAN aikuisen valvontaa?Minusta on!Olkoot nuori sitten miten fiksu ikäisekseen, ei lupaa tule lähteä.Miksei festareille ole automaattisesti ikäraja 18v. ettei nuorille tulisi kiusauksia. Alueella anniskelu luvat, joten örvellyksiltä tuskin voi välttyä. Osallistujia monia tuhansia! Enkä tarkoita sitä, että alaikäiset voisivat ostaa.Fiksuja mielipiteitä, kiitos!

Kommentit (2)

Riippuu vähän, itse olen ollut, ilman aikuisen valvontaa ja kyllähän meno oli villiä. Toisaalta jos hotellissa yöpyvät, turvallisempaa. En tiedä, onko kyseessä siis lapsesi, mutta voisittehan sopia,että pitää ilmoitella itsestään tietyn väliajoin tms? Ja juu, kyllä varmasti tulee 16 vuotiaana kokeiltua..mutta niin kai me kaikki tehtiin? :)

Ikä on vain numeroita, enemmän merkitsee kypsyys ja ns. henkinenikä. Festariauleilla on joo anniskeluluvat, mutta ne ovat rajattu erikseen ja henkkareita pyydetään näille alueille pyrkiville ja yleensä ovat olleet tiukkoja näissä asioissa.Tietysti kannattaa selvittää minkälaisessa porukassa sinne ollaan lähdössä ym ym. Itselläni ei ainakaan mitään onglemia ollut aikoinaan vaikka Helsingistä Provinssirockiin lähdettiin porukalla alaikäisenä vaikka tulihan sitä alkomahoolia otettu, mutta vanhempani tiesivät siitä ja hyväksyivät sen.Vanhempana mielummin tarjoat muutaman oluen, juttelet mukavia ja keskustelet säännöistä ja vaikka teette sopimuksen, että kertoo kuinka paljon tuli otettua ja mitä ja jos omasta mielestäsi on tullut liikaa niin jotain seuraamusta siitä ja näin. Jos sen alkoholin kieltää jyrkästi kokonaan niin aivan varmasti tulee onglemia.Omalla kohdallani tämä menetelmä on toiminut loistavasti eikä minusta juoppoa ole tullut, sekä vanhempani (eritoten isäni) on erittäin tyytyväinen kuinka sivistyneesti osaan juoda.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat