Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Heissan, Laitetaan nyt rummut pyörimään keskustelupalstoja myöden :)

Olen 26-vuotias aloitteleva yksityinen perhepäivähoitaja Mustamännistöstä.

Perheeseemme kuuluu meidän vanhempien lisäksi 1,5-vuotias iloinen ja vilkas poika. Poikamme päiväkoti suljettiin joten päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni perhepäivähoitajan työstä.

Lastenhoidossa minulle tärkeää on läheinen yhteistyö vanhempien kanssa, jotta sekä lapsilla että heidän vanhemmillaan on turvallinen ja luottavainen olo. Yhdessä voimme luoda lapsellesi rakastavan, kodinomaisen ympäristön jossa on otettu huomioon hänen yksilölliset tarpeensa.

Asumme omakotitalossa, josta löytyy kaikki tarvittava lapsien päivittäisiin tarpeisiin leikkihuoneineen ja nukkareineen. Meillä on myös koira, joskin hyvin lapsirakas, mutta koosta ja ovella tapahtuvasta alkuintoilusta johtuen olisi hyvä että koirat olisivat tuttuja jottei turhia säikähdyksiä tapahdu. Tosin meidän koiramme on toiminut monille todella hyvänä vieroituksena ja pelkojen poistajana kun hän on tullut tutuksi. Alkuintoilu kun siis kohdistuu muutenkin vain aikuisiin, ei lapsiin. Hän on osan päivästä "omalla paikallaan" jotta ei altistu jatkuvalle hälinälle vaikka silityksistä nauttiikin.Otathan yhteyttä ja tule tutustumaan meihin jos vaikka olisimmekin se oikea paikka juuri sinun lapsellesi! Sini, 045 127 0005 / sini.tynys@hotmail.com

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat