Vierailija

Hei. Varhaskasvatuksen puolella mietityttää henkilökunnan ajatukset "pakkomaistamisesta" tai "ruoka on syötävä loppuun" "muuten ei saa näkkäriä" tai "jäät sitten ilman synttäriherkkuja".Kyseessä on mielestäni ammattikasvattajien vääristynyt kasvatusperiaate eikä laki salli kasvatusmielessä tapahtuvaa henkistä pahoinpitelyä. Mielestäni kyseessä on yksiselitteisesti lapsen oikeusturva. Lapsi saattaa olla suuren osan arjestaan hoidossa ja hänen oikeuksiin kuuluu häntä kunniottava aikuinen. Tämä ei ole mielstäni valimtakysymys, jonka henkilökunta voi tehdä.Kiitän etukäteen vastauksesta.Kommentit (3)

haluaisin kysyä sinulta että sopiiko se että sun lapsi ei syö päiväruokaa ollenkaan niinä päivinä kun on synttäriherkkuja tarjolla? monet lapset haluavat HETI karkit eikä lounas kiinnosta pätkääkään.Sitten on hirvee nälkä kun tullaan nukkarista. Eli tällä perustelemme " pakkomaistamisen", varsinkin jos tiedämme että lapsi on ennen syönyt kyseistä päiväruokaa ihan mielellään ja yhtäkkiä keksiikin että " mä en jaksa tai tykkää".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ap on omituinen! Tottakai lasta pitää kasvattaa. Rautalangasta: "Älä juokse auton alle"-määräyksestä voi tulla lapselle tosi paha mieli. Siis henkistä pahoinpitelyä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat