Vierailija

Uusimmassa lehdessä on monta mielenkiintoista juttua, jossa maailma nädhään kovin eri kulmista. Toisalla harrastetaan eikä kiukutella ja toisaalla ollaan aivan vereslihalla.

On hienoa, että Niittyviidan ja Wallinkosken perheissä menee kivasti ja kukin varmasti kasvattaa lapsiaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tsemppiä ja myötätuulta heille.

Minulla tuli Veeti-pojan perheen raskaasta tarinasta mieleen, että nyt meidän kaikkien on autettava heitä. Puheet, sääli, kauhistelu ja syyllisten hakeminen joutaa rumukoppaan. He tarvitsevat lähimmäisen apua. Miten voisimme auttaa?

Meistä kuka tahansa saattaa pudota ahdinkoon ja silloin on lähimmäisenapu ja välittäminen tarpeen. Ei kenenkään kuulu joutua yksin noin ankaran taakan alle.

Kommentit (2)

Ihanaa, että täällä kerrankin joku haluaa auttaa eikä vain arvostella. Veetin perhe jos joku tarvitsisi apua ja tukea. Mutta mitä voisi tehdä?

En tunne perhettä enkä tiedä missä he asuvat. Voitais vaikka perustaa facebook-ryhmä asian tiimoilta. Jos joku perheen tuntee, voisi pyytää perheen äitiä ottamaa yhteyttä FB-ryhmään.. Kysytään äidiltä miten voisimme auttaa. Ajattelisin, että lähellä asuvat voisivat auttaa taloustöissä ja kauempana asuvat voisivat lähettää vaikka kauniin kannustavan kortin tai kirjeen. Pienikin apu on tyhjää parempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat