Vierailija

Suuttui kun en vapaaehtoisesti ehdottanut auttavani omalla alallani. Sori vaan, olen vapaapäivällä enkä sotke sukua ja töitä.Kaipa tuo leppyy. Pohjimmiltaan ihan kiva kuitenkin : ) Onneksi voi höyrytä täällä niin välit säilyvät, kun en turhista riitele.

Kommentit (4)

Riippuu varmaan, että mikä on alasi..? Jos olet terapeutti ja olisin anoppisi, niin tottakai olisin halunnut keskustella juuri kanssasi mielummin kuin muiden.. ja kyllä, loukkaantuisin jos et auttaisi.. riippuu tietenkin tavoista ja anopista miten asiaan kannattaa suhtautua, jos on aina apua vonkaamassa niin hyväksyttävää on sanoa ei..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hoitaisitko koko suvun kaikki vaivat? Jos olisit kirjanpitäjä, tekisitkö kaikkien veroilmoitukset? Jos olisit kaupassa töissä, hakisitko muillekin ne tarjouskahvit usemapaan kertaan? Jos olisit puutarhuri, ammattisiivoaja, taksikuski, lastenhoitaja, puuseppä, sähkömies, ATK.insinööri....jne.Tuntemani terapeutit eivät "hoida" omaisiaan. Jos olet jo päivän ollut kuulevana korvana, niin eipä tuota välttämättä jaksa enää vapaa-ajalla.Anoppi ja minä ollaan edelleen väleissä, aika teki tehtävänsä ja herne tipahti pois : ) Hoiti asiansa ihan oikealla alan ihmisellä just niinkuin pitkin.Tottakai olisin auttanut, jos olisi välitön avun tarve, mutta kun halusi suvun oman "ekspertin" hommiin... oletuksena, että olisin aina käytettävissä...Tilanne oli pakko pysäyttää alkuunsa.Onneksi maailmasta löytyy niitäkin ammatinharjoittajia, jotka suvereenisti hoitelevat

suvun sisällä "ilmaiskeikat" - omasta halustaan, ilman painostusta ja pakkovelvollisuuden tunnetta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat