Vierailija

Onkohan kukaan lukenut yleisistä käyttöehdoista ko. kohtaa ennen kuin on tehnyt päätöksensä esim. kuvien lähettämisestä tälle sivustolle.

On meinaan turha sitten valittaa kun oma kuva on Sanoma Magazines Finland Oy:n tai sen yhteistyökumppanien käytössä ilman erilliskorvausta kuvan ottajalle.---------------------------------------------

6. OIKEUDET PALVELUUN JA PALVELUN SISÄLTÄMÄÄN MATERIAALIIN6.1 OikeudetPalvelun ulkoasun ja Palvelun sisältämän materiaalin tekijän-, teollis- ja muut suojatut oikeudet ovat Sanoma Magazines Finlandilla tai sen sopimuskumppaneilla. Sanoma Magazines Finlandilla on oikeus korvauksetta käyttää ja uudelleenjulkaista tai luovuttaa edelleen muunneltuna tai alkuperäisessä asussaan joko kokonaan tai osittain ja/tai liitettynä johonkin toiseen aineistoon Asiakkaan Palvelun kautta Palvelun julkisille alueille (kuten keskustelufoorumit) lähettämää tai välittämää aineistoa Sanoma Magazines Finlandin liike-, tiedonvälitys-, pr-, tai muussa toiminnassa. Asiakkaalla ei ole oikeutta ilman Sanoma Magazines Finlandilta saatua etukäteistä kirjallista suostumusta valmistaa kappaleita, välittää yleisölle, esittää julkisesti, levittää yleisölle, näyttää julkisesti tai käyttää Palvelua tai sen kautta vastaanottamiaan sisältöjä muutoin kuin näiden Käyttöehtojen ja tekijänoikeuslain sallimissa rajoissa. Edellä mainittu sisältää myös tekijänoikeuslain mukaisen jälkipainantakiellon. Asiakas ei saa käyttää Palvelua Sanoma Magazines Finlandin tai kolmannen tekijän- tai muita oikeuksia loukaten.Sanoma Magazines Finland ei palauta materiaalia, kuten esimerkiksi kuvia tai kirjoituksia, jotka Asiakas on pyynnöstä tai pyytämättä Sanoma Magazines Finlandille toimittanut.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat