Seuraa 

Kommentit (1)

.. olen sitä mieltä, ettei ole mitään mieltä olla parisuhteessa jossa ei olla onnellisia. Jotkut ovat toki sitä mieltä, että jos on lapsia ja jos suinkin tullaan keskenään kuitenkin toimeen niin olla yhdessä lasten takia. Toisin sanoen pitää kulissiliittoa. Itse en ymmärrä tuota, koska aivan kuin lapset eivät huomaisi, että kaikki ei ole kunnossa.

Vanhempien eron vaikutuksia lapsiin mielestäni liioitellaan. On varmasti tapauksia, joissa lapsi kärsii asiasta, mutta tokkopa tuo nyt kovin yleistä on? Tai ainakin omat vanhempani erosivat kun olin lapsi eikä siitä jäänyt traumoja. Tunnen myös paljon ihmisiä, joilla sama homma eikä tosiaankaan ole kärsitty.

Ei lapsi tilanteesta kärsi jos ei anneta kärsiä. Piste.On myös olemassa tottakai tilanne, jolloin on vaikea erota. Jos esim toinen on ollut kotiäitinä/isänä ja toinen töissä, eikä ole sitten itselle kertynyt säästöjä niin taloudellisista syistä hankala lähteä.Eli voisin sanoa että: Kyllä. Pitäisi olla onnellinen ja lähteä jos näin ei ole- jos vain on siihen mahdollisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat