Vierailija

Kävin katsomassa kyseisiä vaunuja ja vaikutti tosi hyviltä, mutta hiukan mietin, kun on ihan uusi merkki. Eli olisko täällä kellään kokemusta kyseisistä vaunuista?

Kommentit (4)

Meillä on ollut käytössä Jedot noin 1,5 vuotta ja ollaan oltu tyytyväisiä. Se kova koppa on tosi tilava (kaveri, jolla on emmaljungat on kateellinen) ja vaunut on myös aika kevyet. Ratasosa meillä on ollut käytössä vain hetken vasta, mutta eipä oo mitään moitittavaa siitäkään. Ainut, että jos vaunukoppa on paikoillaan, niin vie aika paljon tilaa autossa, mutta meidän farkkuun ainakin mahtui. (Mutta tottakai se toisaalta vie tilaa, kun kerran on lapsellekin tilava...). Kyllä mä ainakin voin suositella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Moi,

Meillä oli 2012 syntyneelle hankitut Jedo Bartatinat (eli vähän vanhempi malli luultavasti) mutta olimme tosi tyytyväisiä.  Kuljin niitten kanssa vaikka missä metsämaastoissa ja lumihangissa, kun koiran kanssa ulkoiltiin. Eli hyvin maastokelpoisiksi sanoisin. Ja yleisesti ottaen kevyet työntää ja koosta huolimatta ketterät. Meillä 12" pyörät (joissain uusissa malleissa ehkä 14").   Omien kokemusten perusteella vahva suositus. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat