Vierailija

Onks kukaan käynyt viime aikoina risteilyllä Symphonyllä? Entäs onko kokemuksia commodore-hytistä. Tuli nyt varattua ko.hytti kesäkuun reissulle helsingistä-tukholmaan. Aikast hyvin oli reissuja jo buukattu.No eka kerta meille commodore-luokassa, a-c, siljaluokka yms. "alemman tason" hytit ja eri laivat on kokeiltu. Nyt päätimme kokeilla tätä, kun pidempään reissuun etelään ei pienten lasten kanssa haluttu lähteä. Vähän hinta hirvitti, mutta toivottavasti rahalle saa vastinetta pienenä luxuksena. Kaikista kokemuksista olisin kiinnostunut. Samoin siitä, mitä sen päivän aikana kannattaisi kahden alle 5vuotiaan kanssa siellä Tukholmassa tehdä?

Kommentit (3)

Ollaan joskus oltu miehen kanssa kahdestaan kyseisessä hytissä. Tilaa oli paljon ja olohuoneen ja makkarin välissä oli muistaakseni liukuovi. Parasta hytissä oli oma osasto varsinkin jos olette lasten kanssa liikkeellä. Meillä 5 ja 4 v lapset ja heidän mielestään Tukholmassa ehdottomasti parasta on Junibacken. Siellä ollaan käyty neljä kertaa ja taas pitäisi kesällä sinne päästä. Toinen kiva kohde on akvaario, joka on siellä Junibackenin lähellä.

Jos olet vielä linjoilla tai joku muu tietää, niin miten tuonne Junibackeniin pääsisi kätevästi? Matkassa kun on kaksi alle 5v lasta ilman rattaita, niin kävelymatkat ei voi olla pitkiä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

terminaalin pihalta, pysäkki on Djurgårdsbrunnin kohdalla ja siitä on lyhyt kävelymatka Junibackeniin. Samoilla kohdilla on pysäkki, johon se Siljan bussi pysähtyy paluumatkalla, aikataulut ja hinnat ja reittitiedot saatte sieltä laivan infosta.

Commodore-hyttejä on kahdenlaisia, toivottavasti saatte sellaisen keulahytin, jossa on ikkunasyvennys, siinä on patjatkin ja meidän kolme alakoululaista ovat mahtuneet siihen hyvin nukkumaan vierekkäin ja tykänneet kovasti! Muuten hytti nyt ei mielestäni ole mitenkään luksusta (no, onhan se parempi kuin ne myyt hytit), sillä mua ainakin häiritsee se tunkkainen kokolattiamatto, mutta sehän on vain makuasia.

commodore-lounge on kiva, siellä "emäntä" tekee teidän puolesta pöytävarauksenkin, jos ette ole etukäteen esim. buffettia varanneet, ja pöytä on taatusti ikkunan lähellä, commodore-osastolle on varattu tietty pöytäkiintiö, joka vapautuu sitten jos osastolaiset eivät käykään buffassa syömässä. LIsäksi se erikoisaamiainen on oikein hyvä, lapset tykkäsivät kovasti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat