Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tyttäreni (6 v)on joskus kertonut minulle ns."salaisuutena", että hän on pussaillut päiväkodissa 6 vuotiaan pojan kanssa. Tämä samainen poika on vieraillut muutaman kerran meillä kylässä. He leikkivät yleensä tyttäreni huoneessa, joten en näe heitä koko ajan, jos esim. teen ruokaa keittiössä.

Tyttäreni kertoi, että viimeksi kun tämä poika oli meillä kylässä niin he pussailivat sängyllä, ja että poika oli laskenut housut alas ja maannut tyttäreni päällä. Tämä taisi olla tyttäreni mielestä hauskaa, ainakin hän sitä nauraen kertoi. Tyttäreni ei ole koskaan nähnyt aikuisten tekevän mitään tuon tapaista, eikä ole nähnyt televisiostakaan mitään sen tapaista aikuisviihdettä jossa housut olisi laskettu alas.

Kerroin tyttärelleni selkeästi, ettei hänen kuuluu pussailla poikien kanssa, eikä varsinkaan laskea housujaan alas.

En tiedä pitäisikö minun puhua tästä tapahtuneesta esim. päiväkodin henkilökunnan kanssa, vai mitä pitäisi tehdä. En kuitenkaan haluaisi (ainakaan vielä) tehdä "kärpäsestä härkästä" eli en haluaisi mitään lastensuojelu-henkilökuntaa tutkimaan tapahtunutta.

Mitä mieltä olette pitäisikö vaan tarkemmin seurata näiden kahden "sankarin" leikkejä, ja jos pussailut yms. jatkuu, niin sitten puhua pojan äidin kanssa, vai kuinka???

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat