Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Neuvolan terveydenhoitaja oli sitä mieltä, että imetystä pitäisi jatkaa masennuslääkityksestä huolimatta. En todellakaan halua, että lapsen kehittyviin aivoihin menee aivojen kemiallisiin reaktioihin vaikuttavia lääkeaineita äidinmaidon mukana. Psykiatri nimittäin kielsi imetyksen, mutta nähtävästi muutaman vuoden opiskelleet terkat tietävät asian paremmin, huh huh.

Kommentit (4)

Eikö sellasia mielialalääkkeitä oo olemassa, jotka sallitaan imetyksen aikana? Jos sulle ei löydy sopivaa lääkitystä, niin tietenkin lopetat imetyksen. Terveydellään ei saa leikkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitään ei tietenkään suositella, mutta riskejä punnitsemalla voidaan kai tehdä päätös imetyksen jatkamisesta. Itse en kuitenkaan halua aivoihin vaikuttavaa ainetta vauvalleni.

lääkkeet vaan sen mahdollistavat. Esim. kuten edellisissä viesteissä todettiin.Et kerro, minkä ikäinen vauva sinulla on, mutta kyllä pientä vauvaa kannattaisi yrittää imettää, jos siihen vaan on jokin mahdollisuus. Ehkä neuvolantäti yritti sanoa sinulle, että ottaisit vielä tarkemmin selvää, voiko lääkkeiden ohella imettää jollakin keinolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat