Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Erityisesti tänä keväänä, kun kuopus päättää eskarin ja siirtyy koulutielle. Miten nopeasti tuostakin pienestä tytöstä on kasvanut omatoiminen ja reipas koululaisenalku....Hirvittää jo valmiiksi eskarin kevätjuhla. Nolottaa, kun tuntuu että minä olen se ainut vanhempi joka kyynelehtii ja pyyhkii silmäkulmiaan :-/Miten te muut oikein selviätte näistä päättäjäisjuhlista??

Kommentit (3)

itkupilli. Olen hyväksynyt sen että, se on osa luonnettani :) kun sen hyväksyy,nii voi sitten itkeä vähä ja ajatella että se on ihan okei ja sitten itkettää "ehkä" vähä vähemmän! Tsemppii! Se on ihan luonnollista, jos tulee haikee mieli kun joku asia päättyy, vaikka se ei olisikaan niin traagista kun miltä se sillä hetkellä tuntuu. Mä itkin ihan hulluna kirkossa kun ala-aste päättyi, olin ainut joka itki ja nolotti,mutta se oli niin surullista.. tästä on jo yli kymmenen vuotta,mutta silloin se alkoi!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jokaisen lapsen kohdalla yhtä haikeaa ollut, mutta nyt kuopuksen kohdalla se on varmasti vielä haikeampaa.

Aika menee niin siivillä, että kaikki "virstanpylväät" pysäyttävät ajattelemaan tulevaa ja mennyttä.Pienet lapset tuovat sisältöä elämään, ja niin pienet ovat murheet vielä silloin.Kyllä meillä varmasti tarvitaan nessupaketti kevätjuhlaan mukaan, kumpikin, mies ja minä.Et varmasti ole ainoa! Tsemppiä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat