Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mun mielestä on erittäin outoa, että nykypäivänä joku aikuinen ihminen todella ajattelee lapsen leikkien ja vaatteiden vaikuttavan lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen. Olen kuullut ällistyttävän paljon juttuja, että vanhemmat eivät anna poikien pukeutua prinsessamekkoihin leikeissä tai leikkiä nukeilla, barbeilla tai muilla "tyttöjen leluilla". Pitäisi aikuisella ihmisellä olla sen verran järkeä päässä, että ymmärtää, ettei barbileikit tee kenestäkään homoa. Poikienkin pitää saada leikkiä "tyttöjen leikkejä" eikä ketään saa vaatia leikkimään autoilla ja monstereilla. Jos ei anna lapsen toteuttaa itseään, se vahingoittaa lasta aivan varmasti. Vanhempana et voi vaikuttaa mitenkään lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen. Hyväksy se tosiasia. Lapsesta voi tulla homo, leikkii hän sitten barbeilla tai ei.Itse olin todella poikamainen tyttö lapsena. Leikin naapurin poikien kanssa sotaa ja autoleikkejä, enkä niinkään viihtynyt nukkeleikeissä. Silti minusta tuli täysi hetero ja oikein naisellinenkin vielä. Korkokengät ja mekot lähes päivittäisessä käytössä. Näitä tapauksia olen kuullut monia, eli tyttö saa olla poikamainen, mutta poika ei saa olla tyttömäinen. On kyllä epäreilua.Toivoisin, että vanhemmat ymmärtäisivät tämän asian. Liian usein pieniä poikia kiusataan jos poika leikkii prinsessaa. Tämä kiusaaminen on kyllä ihan pelkästään aikuisten syytä. Vanhemmat ne opettavat lapsensa ahdasmielisiksi ja ilkeiksi. Kukaan lapsi ei ole ahdasmielinen tai esim. rasisti syntyessään. Miksi te haluatte kasvattaa lapsenne kiusaajiksi? Ja vielä ihmettelette miksi kiusaaminen on niin yleistä! Hävetkää!Antakaa lastenne elää, älkääkä tukahduttako lapsen luovuutta ja riemua kieltämällä jotain mikä ei haittaa oikeasti mitään! Ja olisko se nyt niin kamalaa, että siitä pojasta sitten tuliskin homo? Ei kai se tee kenestäkään huonompaa ihmistä?

Kommentit (4)

Pojan pitää leikkiä pikkuautoilla, että pojasta kasvaa normaali MIEHINEN HETERO. Isin kanssa pitää käydä jääkiekko-otteluissa, jotta pojalle tulee selväksi, mistä oikeat heterosoturit on tehty! Isin tulee myös opettaa pojalle, että kaljanjuonti on oleellinen osa jääkiekon seuraamista, sillä miehekkään tosimiehen merkki on se, kun päissään heilutaan kotipeli-iltana kaupungilla ja huudetaan kotijoukkueen nimeä. Tappelun aloittamisesta vastustajajoukkueen fanin kanssa ropisee kourallinen ÄIJÄ!-pisteitä.

Ja rallia ei saa unohtaa! Ralli se on Oikeille Miehille! Ralliradalle ei homopojat mahdu! Niin kuin ei mahtunut sotatantereellekaan, kun veteraanit isäm maata puolustivat. Siellä joka mies oli henkeen ja vereen 100% alfahetero. Siksi pojankin täytyy käydä armeija, sillä siellähän tunnetusti tehdään pojista Miehiä. Jolleivat lätkä ja ralli ole sitä siis jo tehneet, niin kyllä se armeijassa viimeistään tapahtuu. Siellä kun pyöritellään peukaloita, syödään munkkia sotkussa ja pyöritellään lisää peukaloita.

Aivan loistava kirjoitus. Tätähän se monissa perheissä on... LÄTKÄÄ, RALLIA, KALJAA, AUTOJA. Isät opettaa poikansa TAPPELEMAAN ja saa tyydytystä siitä kun oma poika on TOSIMIES, oikee ÄIJÄ!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Toiset pojat vaan antaa turpiin ja kiusaat häntä koko lapsuuden.

Jos sen pystyy kestämään niin siitä vaan pukeutumaan prinsessaksi.
Vielä kun muutkin vanhemmat kasvattaisivat lapsensa kunnolla ja opettaisivat, ettei ketään kiusata, vaikka tämä olisi kuinka erilainen. Turha toivo, samalla vaivalla voi vaikka taistella auringonnousua vastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat