Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tervehdys! Edustan Dantellin Pyyhekutsuja Lappeenrannassa ja etsinkin nyt mukaan uusia asiakkaita ja jälleenmyyjiä. Valikoimaamme kuuluu mm. kylpytakit, pyyheliinat, kylpymatot, kylpytossut, lasten tuotteet, laudeliinat, saunamyssyt ja pefletit. Tuotteemme ovat haitta-aineetonta 100% puuvillaa. Kaikki tuotteet ovat sertifioituja Öko, BSCI, ISO- 9001- sertifikaateilla. Ne sopivat myös herkkäihoisille.

Myyn tuotteita tällä hetkellä katalogin ja internetin välityksellä. Voit tilata ilmaisen katalogin tai tutustua tuotteisiimme online-katalogimme kautta. Ostot teet kätevästi kauttani ja kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Etsin myös uusia jälleenmyyjiä! Kun aloitat nyt saat aloituspaketin ilmaiseksi (ostoja oltava 1500€/3kk). Aloituspaketti sisältää 20 erilaista mallia ja 15 tuotekuvastoa. Etunasi jälleenmyyjänä mm. loistava hinta/laatusuhde, ei vaihto/palautuksia, koska tuote on aina oikeankokoinen, esittely sujuu helposti ja nopeasti; ei rikkimeneviä tuotteita eikä tuotteet vanhene! Jälleenmyyjän provisio 30%

Jos kiinnostuit asiakkuudesta tai jälleenmyynnistä, niin vieraile kotisivullani http://pyyheonline.webs.com ja ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella, sähköposilla tai puhelimitse.

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat