Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tervehdys! Edustan Dantellin Pyyhekutsuja Lappeenrannassa ja etsinkin nyt mukaan uusia asiakkaita ja jälleenmyyjiä. Valikoimaamme kuuluu mm. kylpytakit, pyyheliinat, kylpymatot, kylpytossut, lasten tuotteet, laudeliinat, saunamyssyt ja pefletit. Tuotteemme ovat haitta-aineetonta 100% puuvillaa. Kaikki tuotteet ovat sertifioituja Öko, BSCI, ISO- 9001- sertifikaateilla. Ne sopivat myös herkkäihoisille.

Myyn tuotteita tällä hetkellä katalogin ja internetin välityksellä. Voit tilata ilmaisen katalogin tai tutustua tuotteisiimme online-katalogimme kautta. Ostot teet kätevästi kauttani ja kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Etsin myös uusia jälleenmyyjiä! Kun aloitat nyt saat aloituspaketin ilmaiseksi (ostoja oltava 1500€/3kk). Aloituspaketti sisältää 20 erilaista mallia ja 15 tuotekuvastoa. Etunasi jälleenmyyjänä mm. loistava hinta/laatusuhde, ei vaihto/palautuksia, koska tuote on aina oikeankokoinen, esittely sujuu helposti ja nopeasti; ei rikkimeneviä tuotteita eikä tuotteet vanhene! Jälleenmyyjän provisio 30%

Jos kiinnostuit asiakkuudesta tai jälleenmyynnistä, niin vieraile kotisivullani http://pyyheonline.webs.com ja ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella, sähköposilla tai puhelimitse.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat