Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Harkitsemme muuttoa Latokaskeen. Onko alueella liikuntapalveluja, työväenopiston jumppia tms. autottomalle kotiäidille? Onko neuvolaan pitkä matka ja löytyykö kerhopaikkaa 3-vuotiaalle? Alueen rauhallisuus kiehtoo, mutta sosiaalinen kuolema ei.

Kommentit (4)

Latokaski ja sen lähialueet ovat loistava asuinympäristö eritysesti lapsiperheille. Alueella sijaitsee reilu kilometrin säteellä n.4 päiväkotia, 3 ala-astetta ja ylä-aste. Urheilu kenttiäkin löytyy useita. Lenkkeily/hiihto mahdollisuudet ovat loistavat Latokaskesta lähtevän pururadan ansiosta, josta lähtevät reitit vievät ympäri Espoota. Lähin terveyspalvelukeskus sijaitsee Nöykkiössä, jonne on n1km matka latokasken ""keskustast"". Alueelle on rakenbettu lähiaikoina paljon ja myös nuoremmat perheet ovat muuttanet tänne. Juttu seuraa löytyy varmasti puistoista! Myös bussi yhteydet ovat hyvät; 160 pääse keskustaan, 42 jorviin ja 195 tapiolan kautta elielnaukiolle. Toivottavasti tämä auttaa edes pikkiriikkesen muuttopäätöstä tehdessä. T: kohta 12 vuotta Nöykkiössä asunut ja viihtynyt 5 lapsen äiti! (alueella tarkoitan Nöykkiön,Latokasken ja Kantokasken aluieta, jotka sijaitsevat hyvin lähellä toisiaan.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

narkkarit, rikosjengiläiset, väkivaltarikolliset, alkoholistit, sekakäyttäjät ja taas narkomaanit. Huumemyönteisempää ilmapiiriä saa lapsilleen hakea. Jos haluat kasvattaa lapsistasi narkkarin ja sosiaalisen laitapolunkulkijan, muuta Espoon Latokaskeen. Tuhat kurjaa lapsen kohtaloa ja monta huumekuolemaa ja murhaa voisin saman tien luetella lähteneeksi siitä piilosievästä loukusta, missä lapsilla ei ole moraalia, sääntöjä, arvostusta, eikä muuta tapaa saada kavereita ja kavereilta statuspointteja, kuin liittymällä alueella ihannoituihin kaman kiskojiin. Surullista.

"narkkarit, rikosjengiläiset, väkivaltarikolliset, alkoholistit, sekakäyttäjät ja taas narkomaanit. Huumemyönteisempää ilmapiiriä saa lapsilleen hakea. Jos haluat kasvattaa lapsistasi narkkarin ja sosiaalisen laitapolunkulkijan, muuta Espoon Latokaskeen. Tuhat kurjaa lapsen kohtaloa ja monta huumekuolemaa ja murhaa voisin saman tien luetella lähteneeksi siitä piilosievästä loukusta, missä lapsilla ei ole moraalia, sääntöjä, arvostusta, eikä muuta tapaa saada kavereita ja kavereilta statuspointteja, kuin liittymällä alueella ihannoituihin kaman kiskojiin. Surullista."

Asutko latokaskessa? mistä keksit sen???

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat