Onko kallis hoitovastike?

Vierailija

Löysin maaliman ihanimman rivarin. Mutta hoitovastike on mielestäni suuri. En ole vielä kerennyt perehtyä näihin kovin paljoa joten kertokaas te. Talo vanha v.70 rakennettu öljylämmitteinen (liitty kaukolämpöön jossain vaiheessa) 120 neliötä. hoitovastike 320€ eikä sisällä edes vesimaksua joka on noin 15 e henkilöltä. Öljylämmityshän tuossa ainakin maksaa ja nuo neliöt. ja siis rahoitusvastike on erikseen joka maksettaisiin pois. Ei ole pääkaupunkiseudulla jos se mihinkään vaikuttaa..Onko tuo ihan järjetön hinta, kun pitäisi huomioida kok.kustannuksia lainanlyhennyksineen.

Kommentit (3)

Vierailija

asun maaseudulla rivitalossa vuokralla, 36 neliötä ja vuokra on 291 €/kk , vesimaksu 15 €/kk . siihen suhteutettuna yhtiövastikkeesi ei ole järjettömän suuri.

Vierailija

Tuon ikäisessä taloyhtiössä (ja tuon kokoisessa asunnossa) ihan normaali vastike. Noin "vanhaan" taloon on jo pitänyt tehdä niin paljon remonttia / perus kunnossapitoa että se nostaa vastiketta tuntuvasti.

Vierailija

No meillä on Stadissa kerrostalossa vastike n. 4 egee neliöltä, joten siihen nähden tuo rivarin vastike ei ole mikään tolkuton. Kannattaa tarkistaa mitä vastikkeeseen kuuluu, eli onko esim. isännöitsijä ja huoltoyhtiö palkattu ulkopuolelta vai pitääkö kaikki jutut hoitaa talkootyönä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat