Vierailija

Oltiin eilen saunassa parin ystävättären kanssa ja jutut menivät viistoon jo saunahuoneessa. Siinä suihkutellessa sitten toinen näistä sanoi, että pesehän pillu kunnolla, niin sitä on mukavampi nuolla. Piruuttani sanoin, että varmistatko kanssa ja tämä tuli saman tien maistamaan. Tuntui niin hyvältä, että lopetin suihkun ja antauduin ihanalle kielelle ja makasin suihkuhuoneen lattialla.Toinen ystävättäreni toi haaravälinsä kasvojeni eteen mitään sanomatta ja reisiä ja häpykarvoja suudeltuani uskaltauduin maistamaan itse asiaa. Eipä se maistunut oikein miltään ja innostuin nuolemaan sitten kunnolla. Hetken kuluttua vaihdettiin "pareja."Ihanat orkut. Pakko mennä kohta tekemään itselle kivaa, kun ajattelenkin asiaa...

Sivut

Kommentit (20)

Lainaus:

Esim. suihinotolla vaikka ei olisikaan homo.
Tuo orgasmin saamisessa auttaminen suihinotolla on jonkun homon fantasia. Ei kukaan normaali tuollaisia ajattele tai ikinä toteuta.

Lainaus:

Niin mutta kun miehet ja naiset ovat tässäkin niin erilaisia. Naisethan jakavat parhaan ystävänsä kanssa kaikein suurimmatkin salaisuudet esim. seksistä, miehethän eivät tätä tee.
Naiset jakavat kyllä salaisuudet parhaan ystävänsä kanssa, mutta se paras ystävä voi olla myös oma mies. Ja seksistä naiset puhuvat keskenään yhtä usein kuin miehetkin. Sauna on ehkä huonoin paikka puhua seksistä! Ymmärrän kyllä, että miehelle tämä on kutkuttava fantasia, mutta totuusperää ei ole. Ei todella hyvätkään ystävät tuota tee, ellei ole vähintään bi-seksuaaleja.Ap:lle Rekkamiehillä on rekkamiesten jutut ja rekkanaisilla rekkanaisen provot.

Ei voi mitään, koita pärjäillä. Se olisi todennäköisin vastaus.Miksi kukaan edes sanoisi kaverilleen mitään räjähtävistä orgasmeista ja itsetyydytyksestä? Yleistäkin sitten miesten saunailloissa?Olet super hauska, joten enpä kiusaa enempää: Tottakai kaikki naiset toisiansa hipeltää. Miehiltä salaa tietysti. Sehän kuuluu kaverin velvollisuuksiin etenkin, jos toisella on orgasmivaikeuksia. Nautinnollisia fantasioita. :)

kyllä ole kertaakaan keskustellut seksistä ystävättärieni kanssa, en edes parhaan ystävättäreni. Ihan puppua, että naiset muka jakavat kavereidensa kanssa kaikki salaisuutensa, paskan marjat!

1. Naisten jutut eivät mene viistoon, vaan ajatukset harhailee tai juttu on pikkutuhmaa tai levotonta.

2. Naiset ei sanoisi "pese pillusi, että voin nuolla sitä" vaan "haluaisitko, että pesen selkäsi". Loppu olisi kevyttä koskettelua ja silittelyä ilman rivoja sanoja.

Naiset ei tällaisessa yhteydessä sanoisi mitään piruuttansa vaan kiusoitellakseen.

3. Naiset ei ikinä hyökkäisi suoraan kiinni herkimpiin paikkoihin, vaan aloittaisivat hyväilyt niskasta, käsistä, kyljistä edeten pikkuhiljaa kohti intiimimpiä paikkoja. Vain miehet pitävät tuollaisesta suorasta hyökkäyksestä. Sama pätisi tähän ystävättäreen, joka muka ensimmäiseksi haluaisi suoran kosketuksen juuri tuonne.Ihanat orkut ja itselle kivaa ovat ainoat ilmaisut jotka juuri ja juuri istuisivat myös naisen suuhun tässä yhteydessä. Eli kyllä tämä on taas niitä miesten fantasioita.

että miehillä vaikeuksia. 99,99 % taitaa runkata 14-vuotiaana ja siitä eteenpäin. Ei siinä voi olla silloin vaikeuksia.Lainaus:

Kuinka moni palstalaisista miehistä voisi auttaa ystäväänsä saamaan orgasmin?Esim. suihinotolla vaikka ei olisikaan homo.

Näihin ketjuihin tulee mukaan aina joku analysoimaan ja perustelemaan miksi joku juttu ei voi olla totta ja lopullinen johtopäätös on aina, että miehen kirjoittama. No, tämän palstan luonteeseen tällainen kitkeryys sopii hyvin, kun suurin osa keskustelijoista on naisia.Perustelusi ovat ihan hyviä, mutta et huomannut sitä, että emme ole lesboja (tosin ei kai ihan heteroitakaan, mutta kuka olisi täyshetero...) ja tapahtuma ei ollut aluksi eroottinen, vaan enemmänkin läpällä heitetty. Se oli aluksi enemmän vitsi, mutta meni sitten vakavemmaksi...En tiedä teistä, mutta meillä ystävättärieni kanssa puhutaan ihan reilusti asioiden oikeilla nimillä, eli "pese juustot pillusta juuriharjalla" -linjaa.

voisivatko ERITTÄIN HYVÅT ystävättäret tehdä tuon toisilleen. Siis vaikka eivät varsinaisesti mitään lesboja olisikaan. Kuinka moni palstailijoista voisi auttaa ystävätärtään saamaan orgasmin?

Ihan tuubaa, todella huono provo ja surkeasti kirjoitettu.Ystävättäret ei nuoleksi toistensa tavaraa jos hetskuja ovat. Miesten päiväunelmia tollaset.

toinen sanoo: "Sain eilen illalla aivan räjähtävän orgasmin, kun tyydytin itseäni". Tähän toinen vastaa: "Sinulla on aina niin ihanaa, mutta minä en tahdo millään saada". Sanooko toinen tähän vaan: "Ei voi mitään, koita pärjäillä". Vai auttaisiko hän ystäväänsä tässä asiassa, jos ei nyt aivan nuolemalla, niin ainakin sormillaan tai vaikka hieromasauvalla.

Tuossa edempänä sanoin, että eivät miehet tälläisiä toisilleen puhu. Mutta olen ymmärtänyt, että naiset jakavat kaikki salaisuutensa parhaan ystävättären kanssa (joten ajattelin, että myös itsetyydytykset ja orgasmit kerrotaan).En ole muuten tuo alkuperäinen kirjottaja, jos sitä epäilet. Haluaisin vaan selvittää tosiasiat asiassa kuin asiassa. Jos totuus on tässä asiassa EI, voimme sitten tyytyä siihen.Yritin muuten kirjoittaa niin kuivan asiallisesti kuin mahdollsta, mutta onnistunkin olemaan superhauska.Ja sinä vaan kiusaat minua.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat