Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tarviiko/pitääkö siis tarjota jotain? Aiemmin en ole tarjonnut, mut olisiko se kohteliasta vai vaivautuuko terveydenhoitaja?

Kommentit (8)

meillä ei koskaan käynyt, kun oli niin lämmin ilma että lapsen voi yhtä hyvin viedä neuvolaankin. joten mitä se siellä kotikäynnillä tekee? Eihän siellä ole mitään vaakoja eikä mitään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai siis sekä käynti äitiysneuvolan puolelta että ensimmäinen lastenneuvolan käynti asiakkaan kotiin (jos asiakas ei kiellä) meillä varsinkin talvisin ja jos äiti on hiukankin heikommassa kunnossa. Itse en esim. pystynyt istumaan viikko synnytyksen jälkeen niin että olisin autoa ajanut saatika kävellyt neuvolaan 3km. Julkista liikennettä ei pikkukaupungissa ole. Taksilla tietty olis päässyt. Vaaka oli kyllä th:lla mukana, samoin keltaisuusmittari.

Kahvia ja pullaa tarjosin ja kyllä muistaakseni kelpasikin siinä lomakkeiden täytön ohessa. KOko käynti kesti varmaan lähemmäs tunnin eli eipä ollut th:lla kovin kiirekään, rupatteli rauhassa.

ja jokainen kerta ovat ilahtuneena ottaneet tarjouksen vastaan. Eri terveydenhoitajia on ollut.Minusta on törkeää olla tarjoamatta :)7 x äiti

Tosiaan varmaan useimmiten on kiire, ainakaan ei ole aikaa odottaa kahvin laittamista. Kohteliasta tarjota mutta ei todellakaan ole epäkohteliasta olla tarjoamatta! Useimmat eivät ehkä haluakaan.

Tarjosin kahvia ja esim. pullaa. Ensimmäinen käynti oli, kun sain esikoisen. Silloin meillä oli oikein mukava terveydenhoitaja ja hän joi kanssani kahvia, samalla kun täytimme jotain kysely lomaketta.Keskimmäisen kohdalla, tarjosin (silloin eri terveydenhoitaja), mutta hän kieltäytyi kohteliaasti. Kertoi, että hänellä oli kiire seuraavaan kohteeseen.Mielestäni on kohteliasta tarjota kahvia jne. Minusta terveydenhoitajat eivät ole siitä millään tavalla vaivautuneet, pikemminkin ilahtuneet. Mutta tosiaan, että heillä on aika kiireinen aikataulu ja eivät välttämättä muutenkaan halua juoda kahvia asiakkaan luona.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat