Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voiko passion-hedelmää ja awokadoa syödä raakana? Miten ne edes syödään? Ajattelin huomenna ensi kertaa elämässäni kokeilla niitä ihan oikeina hedelminä. Voinko olla allerginen niille, kun olen kiiville ja sitrushedelmille allerginen?

Kommentit (8)

Passionia ja avokadoa syödään nimenomaa keittämättömänä. Mutta hedelmän täytyy olla kypsynyt, ei raaka. Kypsä hedelmä tuntuu pehmeähköltä raaka on kova. Avokadon siemenkuoppaan voi laittaa esim katkarapu-kermaviilikastiketta. Passiota syödääänyleensäihan van palasina. Passionista voi myös tehdä smoofeja. NETISTÄ LÖYDÄT ENEMMÄ RESEPTEJÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kaari3

Molempia hedelmiä voi syödä keittämättä tai paistamatta. Mutta odota kunnes ovat kypsiä, raakana niistä ei ole mitään iloa. Halkaise molemmat puoliksi, passion fruit on kosteampi, syö lusikalla. Avokado on loistava lisä salaattiin. Voit tehdä salsaa, guacamolea. Siitä voi myös tehdä kermaisaa keittoa. Etsi reseptit netistä, ja nauti.  

Hieno saada apua

Hei, kaupassa ei ollut ”raakoja” eli sileitä passionhedelmiä. Nainen vieressä pyysi laittamaan ne tomaatin kanssa samaan pussiin, kypsyvät kuulemma niin. Koe meneillään...

Vierailija

Avokado menee hyvin lähes sellaisenaan kun pistää keskeltä halki ja ripottelee vähän suolaa molemmille puoliskoille, menee toki ilmankin ja sopii lähes kaikkeen. Toki enemmän ehkä ns ''suolainen'' hedelmä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat