Vierailija

Harkitsen tällä hetkellä kahta, Baby jogger city mini 3 tai Peg perego pliko p3. Baby joggereissa parasta olisi helppo kasaus, keveys ja ulkonäkö. Selkänoja menee todella alas, 150 astetta. Menee ilmeisesti alemmas kuin Peg Peregot, onko jollain tietoa? Miinusta se ettei niihin ole jalkapeitettä.Peg peregoissa taas plussaa on tukeva rakenne ja kuulemani mukaan parempi jousitus, eli kulkee paremmin esim. mukulakivillä kuin baby city minit Peg peregoihin voisi sopia myös muiden merkkien jalkapeitteet.Asun Oulussa niin ainakaan city minejä en pääse testamaan kun niitä ei täällä myydä... Kaipaisin siis kokemuksia teiltä, jotka omistatte kyseiset matkarattaat, joko peg peregot tai city minit :)

Kommentit (3)

Minulla oli pari vuotta sitten samat vaihtoehdot. Päädyin citymineihin, kun testasin rattaita silloin pienen automme takakonttiin. Pegperegot veivät paljon enemmän tilaa kuin city minit. City mineissä on loistavaa juuri äärettömän helppo kasausmekanismi, yksi kiskaisu kahvasta, niin nipussa on. Toisin kuin peregoissa, vaikka yhden käden ratkaisuksi sitäkin mainostavat.

Jousitusta mineissä on huonosti, silti on mukavadti mennyt eteenpäin kaupungissa myös talviolosuhteissa, mutta matkikset ovat aina matkikset, eivätkä vastaa ominaisuuksiltaan oikeita rattaita.

Mineissä plussaa on loistava kuomu, joka tulee todella alas suojaten pienen lapsen kokonaan auringolta ja kurkistusluukut kuomussa hyvät. Meillä on lisävarusteena ostettu turva kaari, joka on todella käyttökelpoinen kapistus. Ei tarvitse lasta vöillä laittaa kiinni, nyt isompana lapsi tykännyt.

Selkänoja menee alas, lähes vaakatasoon ja on pitkä. Taravakori on aika pieni tai ainakin se väli josta tavarat sinne voi laittaa. Plussaa taas selkänojan säilytyspussi. City mineihin on baby joggerin omilla sivuilla saatavana jos jonkinlaista lisävarustetta, minusta sinne oli tullut viime aikoina myös se jalkapussi. Itsellä on ollut vöihin pujotettuna sellainen lämpöpussi, toimi oikein hyvin pienellä lapselle. Nyt 2vee ei lämmitintä enää tarvinnut.

Suosittelen baby joggerin city minejä (meidän mallia en muista, liekö mitään numeroa silloin ollutkaan) todella lämpimästä, hetkeäkään en ole katunut.

Unohdin vielä mainita, että on todella näppärät työntää ja kääntää. Siis city minit. Kaupassa kääntyy näppärästi pienessä tilassa ja helppo yhdellä kädellä työntää, vaikka painoa olisi enemmänkin. Meillä työntöaisan juuresta roikkuu aina hoitolaukku, vaikka varoitetaan, ettei saa kasseja siihen laittaa. Hyvin on tasapainossa pysyneet, eivätkä moisesta kaadu.

Etupyörän saa lukkoon, jolloin on helpompi työntää epätasaisessa maastossa tai lumessa.

Ja iso kuomu suojaa myös sateelta. Vasta reilu yksi vuotiaana jalat tai oikeastaan sääret na kengät ovat kastuneet, pienempänä pysyi hyvin kuivana kuomun alla. Työntäjä kyllä kastui... =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat