Vierailija

Törmäsin tämmöiseen kun googletin erästä dekkarikirjailijaa.Ursula Auer olisi kirjoittanut jonkun Murha Maltalla, jossa joku porukka on Maltalla ja porukasta katoaa yksi toisensa jälkeen tai jotain semmoista. Onks kukaan lukenut? TÄMMÖNEN MEININKIHÄN SE NÄKÖJÄÄN ON MUUALLAKIN, VAI...Vauva.fi, aihe vapaassa, on tällä samalla tekstillä seuraavanlainen aloitus:Anneli Auerin tapaus vuosina 2004-2009.Entäpä joku muu (jotkut muut?) dekkarikirjailijat ja tapaukset vuosina 2004-2009????Jossakin IL:n artikkelissa Yrjänä Joensuu mainitsee, että hänen lähipiirissäänkin oli jotain tapauksia. Kaivan sen tekstin kohta esille.YMMÄRTÄÄKÖ KUKAAN? Mulle ei oikein aukene?

Kommentit (3)

Kysytäänpäs seuraavaa:Miksei Anja Angelin nimi ole Bodom Anja Enkeli?

Onko tommoinen nimi Anja Angel edes uskottava? Onko sekään mikään oikea nimi? Ihan samaa sarjaa kuin HH ja PP eli HP eli Haista Paska eli Haista Pillu ja muut vastaavat.Mitä mieltä?

Mitä nimiä voit muodostaa Annelin sukunimestä Auer? No siitä tulee se Aure. Mitä on sitten Aure?Seuraavassa muutamia:Ranskalainen kreivi, ratsastaja, joku D'Aure (1799-1863) - syntynyt vallankumouksen jaloissa, jospa on lähtenyt kokonaan pois maasta...tuli esille hakusanalla Ranskan kuninkaat.Norjalainen kunta, perustettu 1838, jossa Norjan suurin puuKIRKKO (siis nuo kirkothan täällä kaikkialla kummittelevat)Salaperäinen Aure =???Itä-Auren kyläMitä muuta?Niin ja miten sitten se naistenhuijari Auervaarakin voisi liittyä tähän kaikkeen? Tätä nimipeliä on todellakin nyt liikkeellä ihan tuosta Bodom-murhasta lähtien. Sieltähän tuo idea tuli katsella noita nimiä, jotka liittyvät milloin mihinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat