Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eikö naisen pukeutumisen pitäisi seurata miehen pukeutumista?Ei kait housupuku ole se asu, joka teidän mielestänne on parhaiten vastannut naisella miehen pukuasua? Sehän olisi miehen asun apinoimista ja kuin kaksi miestä!

Kommentit (6)

niinku vaikka joku liivihame, jonka kanssa voisi pitää erilaisia puseroita. Liivihame voisi olla lyhyt pikkutytöillä ja eripituinen, jopa pitkä. Pitkässä hameosassa pitäisi sitten olla helmahalkio, takana tai sivussa, vähän niinkuin tilanteen mukaan.Sitten tähän pukuun yhdistettäisiin tilanteen ja kropan mukaan joko lyhyt tai pitkä jakku.Tätä voisi valmistaa naiselle samoista peruskaavoista eri kankaista ja jotain osia vaihdellen esimerkiksi jakku voisi olla eri kangasta ja vaikka kudottu eli joskus se voisi olla vaikka semmoinen mitä me olemme tottuneet kutsumaan villatakiksi.Perusasuun voisi tietysti kuulua myös hame ja pitkäthousut. Hameessa ja pitkissä housuissa on vain se ongelma, että niiden istuvuus on niin riippuvainen siitä painaako vaikka viisi kiloa enemmän tai vähemmän, mutta liivihameessa semmoinen ei heti vaikuta niin paljon. Vanhemmilla naisilla voi olla vyötärön kanssa ongelmia, jotka johtuvat vatsasta. Liivihame ei purista ja näyttää siistimmältä eikä ole mitään vetoketjuongelmaakaan. Kaikki naiset eivät ole täysin symmetrisiä kehon eri puolilta ja se aiheuttaa sen, että jos tulee painoa lisää niin puolihame ei aina istu ja ole mukava vyötärön kohdalta.Tämmöisen asun kaavat voisivat koululaiset laittaa itselleen koulussa koulutyönä ja jopa omella itselleen ja miksei voitaisi vaikka ommella kouluasuksi itselle. Pojatkin tykkäävät ommella ja ompelevat aika varmasti itselleen housut oikein mielellään. Entäpä nahan ompelu? Ei kait se eroa tästä juuri mitenkään paitsi että kone on nahalle sopiva - vai miten? Miten olisivat siis nahkahousut ja nahkaliivit oman mallin mukaan? Suutarinkin tarttee osata ommella. Ja kun osaa tehdä kaavat ja ommella, niin mikä estää suunnittelemasta omia vaatteita ja vaikkapa kankaita ja kenkiä?Tämmöisen perusasun laittaisin myös Suomen armeijassa oleville naisille vaikkapa jostain (pesun)kestävästä ja tyylikkäästä armeijakankaasta kuten myös muissa tietynlaisissa viroissa oleville naisille, joiden täytyy olla siististi puettuja ja edustavia aina.Ja tietysti naisella tarttee olla joku kiva huivi, jotain koruja ja ehkäpä toisinaan jotkut käsineet... lyhyt tai pitkävartiset... jos jakussa on lyhyet hihat niin sopisivatko sitten pitkät käsineet? Entä hattu? No, tottakai ja välillä se voi tietysti olla jotain lippismalliakin...Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onks ne vaan niin kuin muodon vuoksi? Niitä oli kait vielä 60-luvulla, mutta nyt ei kukaan käytä kait mitään käsineitä enää. Eikös ne ole ihan hyvä juttu kun liikkuu vaikka bussissa? Justhan ne sanoivat uutisissa, että bussissa on kaikki napit niin täynnä jotain suolistobakteereita, että enää ei haluaisi ottaa mistään kiinni. No auttaaks jotkut käsineet sitten tämmöiseen mukamas vai pahentaako vaan hygieniatilannetta?

Olisivatpa Wikipediaan kirjoittaneet edes toiseen eli loogiseen järjestykseen eli jakku- tai housupuku, sillä kyllä hame on naisen ensisijainen vaate eikä housut. Jos housupuku on naisen arkiasu, niin miehen kopioita nuo nykynaiset yrittävät itsestään tehdä. Se on aivan seinästä. EI TOISEN KOPIONA OLEMISELLA PÄÄSE MINNEKÄÄN!Eli tuosta näkee, että naiselta puuttuu miehen asua vastaava siisti arkiasu nykymaailmassa. Kuka täällä enää missään leningeissä voi kulkea - ne eivät toimi nykymaailmassa. Nilkkoihin asti ulottuva hame sen sijaan voisi hyvinkin toimia pitkien housujen sijasta ja jossain mielessä olla toimivampikin. Kuka normaali ja pömppömahainen nainen saa lyhyenhameen istumaan? Lyhyt hame pullealla naisella on kauhistus silmille. Jos siihen vetää takin päälle niin se ei näkyä paranna. Sen lisäksi naisen ikä näkyy polvista, joten kuka haluaa niitä polviaan jatkuvasti esitellä? Ja jos on kiloja tullut niin jopa miehillä on paremmat sääret kuin monilla naisilla, joten mitä niitä sääriäänkään näyttämään.Eikä täällä voi ilmaston vuosi juuri avokkaissa kulkea, joten kenkien on oltava nilkkurit tai saappaat ainakin syys-talvi-kevätkautena. Avokkaat ovat kesäkengät.Eikö tämä tarkoita sitä, että taas on yksi naisen asia vedetty "nykyaikana" täysin päin seinää vaikka on mukamas tehty parannuksia? KUNNON NAISILLE EI TÄÄLLÄ OLE ENÄÄ EDES TASOKASTA PUKEUTUMISTA SAATAVILLA.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat