Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

entinen asuntomme on vielä myymättä?

( järkevintä olisi tietenkin myydä ensin vanha asunto ja sen jälkeen etsiä uutta ), mutta löysimme juuri sellaisen talon jota olemme etsineet ja teimme tarjouksen joka hyväksyttiin. Taloon tehdään tietenkin vielä kuntokartoitus ( se oli ehtona ).

Oma asuntomme on myynnissä ja kiinteistönvälittäjä arvioi että se menee nopeasti kaupaksi. ( paikkakunnalla ei tällä hetkellä ole yhtään toista myynnissä samalla alueella ). Eli uskoisimme, että viim.2kk päästä nykyinen asuntomme on myyty. Mietin vain että voiko kaupat siis sopia esim.tuonne 2kk päähän vai miten asia etenee? Maksamme ilmeisesti kuitenkin käsirahan seuraavaksi joka sitoo talon ostamiseen jossei siellä ilmene mitään isompia ongelmia.

Kiitos asiallisista neuvoista tai vastauksista! ( ensimmäistä kertaa kun on tälläinen tilanne ) ei tarvitse kommentoida mitään " ottasitte asioista selvää ennenkun alatte tekeen kauppoja". Kiitos. Otankin selvää, mutta nyt aikani kuluksi täältä kyselen kun ei ole muutakaan tekemistä jos joku osaa jotain kertoa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat