Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

CANDY JA MIKKO ja muut!Ketään ei voi syyttää murhasta. Oma vika kun rupes seurustelemaan naimisissa olevan, keski-ikäisen perheenisän kanssa.Murhaaja: PERHEENISÄ MIKKOToimeksiantaja: Mikon työnantaja tai tämän työllistäjä. Alihankintaa?Motiivi: suomalaisen naisen identiteettivarkaus, hänen identiteettinsä siirretään salakavalasti ulkomaalaiselle, soluttautuu sukuu ja tulee tappamaan myös muita - tulevat esimerkiksi näyttämään sairauksilta, liikenneonnettomuuksilta jne

_________Enkeli-ElisaKetään yksittäistä ei voi syyttää murhasta kun joku tekee itserin kiusaamisen seurauksena.Toimeksiantaja: Enkeli-Elisan "työllistäjä" tai tälle toimeenannon antanut yritys.Motiivi: identiteettivarkaus ja kaikki mitä siihen littyy. Nuoren identiteetti tullaan siirtämään jollekin ulkomaalaiselle.________Kun tätä jatketaan tarpeeksi kauan niin saadaan tänne Suomeen jopa koko perhe. Varmaan joltain jää asuntokin, jonne perhe voi muuttaa.Kertokaa te, mistä tämmöistä tänne tulee ja ketä tänne tällä tavoin muuttaa. Nuo porukat voivat kyllä muuttaa ulkomaille asumaan, jotta kukaan ei kyseenalasita ja kyse, että hei - ketäs te oikein olette???TÄÄLLÄ SIIS ASTUTAAN SUOMALAISTEN PERHEIDEN SAAPPAISIIN. SAADAAN ASUNTO JA KAIKKI. JOS EI VOIDA ASUA SUOMESSA NIIN MYYDÄÄN KÄMPPÄ JA MUUTETAAN ULKOMAILLE. EI TIETENKÄÄN PIDETÄ YHTEYTTÄ SUKULAISIIN ja vähitellen ne ovat kaikki kuolleet - suomalaisia on kohdannut salakavala KANSANMURHA salakavalasti. Ihan tarkoituksella rikotaan perheet niin että ihmisistä tulee yksinäisiä. Monet mukamas rakkaustarinat eivät ole muuta kuin tilapäistä paritusta tämä sama homma tavoitteena eli järjestettyjä suhteita!Ihmisiä kuolee liikenneonnettomuuksissa, sairauksiin, mukamas mt-ongelmiin jne jneKEKSIKÄÄ LISÄÄ MAHDOLLISUUKSIA TÄMÄNKALTAISELLE KANSAINVÄLISELLE JA MITÄ RANKIMMALLE TALOUS- JA VÄKIVALTARIKOLLISUUDELLE!

Kommentit (2)

Onko muita Anteroita kuin:- Bodomin Seppo Antero, murhat tapahtuivat helluntaina 1960?

- valelääkäri Luigi?

- Michael Monroe, "Krist Antero"?

- ingen gör "Krist Antero", sisko syntynyt helluntaina 1950, klo 12.00 ja Breivik ampui "Krist Anteron" synttärinä?- Kuka näistä voisi olla "Krist von Koeningsegg"??? Herra aikoo ostaa sekä Saabin että Volvon, vaikka ei ole yhtään rahaa, bisnes on totaalisen kannattamatonta ja kaikki kysyvät, että kuka nyt enää jotain autoja täällä ostaa, sillä nyt on siirrytty...Entäs se Annelin Auerin Seppo, soluttautunut poliisi??? Missä on nyt???Entäs "Krist Anders...???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat