Vierailija

Saako miehenne olla tekemisissä ex-naisensa/naisiensa kanssa oli heillä yhteisiä lapsia tai ei? Siis voiko miehenne käydä ex-puolisonsa luona kahvilla/syömässä, käyttää häntä kaupassa, olla yhdessä baarissa, auttaa pikku rempoissa, toimia kuljettajana tms.?

Kommentit (2)


ei ole suhde poikki kummankaan osalta . . .remonttihommat tms. vielä jotenkin menettelee, mutta muista

on selvittävä omin avuinParas olisi jos ohimennen moikattaisiin ja muun annettaisin olla. Mitä tykkäisi miesystäväsi jos

sinä kävisit auttelemassa exää !!! Veikkaanpa, ettei hyvää :)

no jos olis lapsia sen exän kanssa, niin tietysti jonkun verran täytyisi tapailla, mutta toki nekin tapaamiset olisi ymmärrettävissä vain mikäli ne liittyy lapsiin (neuvotellaan lasten asioista, lasten perhejuhlat jne) eli aina taka-ajatuksena tulisi olla lasten hyöty.sitten taas kun/jos lapsia ei ole niin en näe mitään syytä olla missään yhteyksissä exiin. Itselläni tämä tarkoittaa sitä, että jos nyt satun tai perheenä törmätään sattumalta mun exään toki tervehditään ja voidaan lyhyesti kysellä kuulumisia, toivottaa hyvää kesänjatkoa jne. (mitään katkeruutta ei ole kuitenkaan..) mutta ei mulla ainakaan ole mitään intressejä soitella exälle tai ei edes oikeasti kiinnosta hänen elämän kuviot enään.se, että on erottu ns hyvissä väleissä ei tarkoita sitä, että pitäisi edelleen olla kavereita keskenään, vaan itselle ainakin henkilö on siirtynyt luokkaan hyvän päivän tutut, joita tervehditään kun satutaan törmäämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat