Vierailija

Välillä luen teksejä ja kysymyksiä täällä. Ihmettelen mikä ihmisiä vaivaa jotka arvostelevat muita, keskittyy siihen minkälainen ulkonäkö jollakin on, masentuneita ihmisiä haukutaan heikoiksi, äitejä huonoiksi jnp. Miksi ihmiset eivät vain voi ajatella myötätuntoisesti ja ymmärtäväisesti,muista ihmisistä? Jokainen voisi olla tyytyväinen itseensä,yrittää parantaa omia vikojaan ja ajatella että kukaan ei ole täydellinen. Myötätunto muita ja itseään kohtaan on kaikista tärkeintä. Miksi pitää olla kateutta ja katkeruutta. Kaikki ovat yksilöitä ja kauniita sellaisenaan. Myös ulospäin täydellinen voi olla surullinen ja epävarma sisäisesti ja jokaisella on joskus oikeus olla surullinen vaikka asia ei suurelta vaikutakkaan. Olkaa inhimmillisiä ja myötätuntoisia kaikille. Olisiko se liikaa vaadittu jokaiselta?

Kommentit (4)

Kerrankin keskustelupalstalla hyvä viesti!! itsekin ihmettelen samaa. Täytyy vaan yrittää itse olla "hyvis" -tosin se joskus pännii, kun esim. itse yritän antaa tietä muille (liikun usein vauvani kanssa vaunuillen, mukana pari isompaa) ja väistää, hidastan vauhtiani tai nopeutan sitä että liikennevirta vaikkapa kaupassa sujuisi jne. -ja sitten huomaan miten muut eivät ollenkaan tunnu panostavan tai edes huomaavan/arvostavan sitä, että joku yrittää. Samaa toki huomaa muissa asioissa esim. työpaikalla tai koulussa jos yrittää olla se reilu ja mukava kaikille, saakin huomata että sinua käytetään tai yritetään käyttää hyväksi tai ponnisteluasi yhteisen hyvän eteen ei mitenkään noteerata -siis noteerata niin, että toimintakulttuuri muuttuisi kokonaisvaltaisesti paremmaksi. En vaan tajua. Luulisi tosiaan että kaikilla olisi parempi elää jos kaikki ottaisivat toisensa huomioon. Mutta kaipa se on niin, että tarpeeksi itsekkäät laskevat saavansa suurimman hyödyn jos eivät vahingossakaan auta ketään tai helpota pienillä palveluksilla kenenkään elämää eli näe mitään vaivaa kenenkään hyväksi. Uskon silti että suurin osa huomioimattomasta porukasta on vaan ihan puhtaasti ajattelemattomia ja organisointikyvyttömiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta miten se voi olla mahdollista? En voisi elää itseni kanssa,jos minulla olisi tarve olla ilkeä ja ajattelematon muita kohtaan.. tuo on myös totta että kilttejä käytetään hyväksi. Höh,turhauttavaa! Pitää muistaa että maailmassa on myös meidän kaltaisiamme :)

Powerofkabbala

Aivan !! Itse tähän ongelmaan löysin ratkaisun kirjasta Kabbalan voima.

Tunne siitä, että hyvät teot jäävät huomaamatta ja palkkiotta, sekä tunne siitä, että paha ei saa palkkaansa, johtuu vain siitä, että Vastustaja/paholainen (ihmisen ego), käyttää hyväkseen ajan illuusiota. Koska hyvien tekojen hyvillä seurauksilla ottaa oma aikansa, että ne hyvät seuraukset näkyvät omassa elämässä, voi saada ihmisen uskomaan, että hyvä ei sittenkään kannata, koska mitään ei näytä tapahtuvan. Ja sitten jos tässä vaiheessa luisuu takaisin negatiivisuuteen ja välinpitämättömyyteen, häviää pelin Vastustajalle.

Aivan kaikki tässä maailmassa noudattaa syyn ja seurauksen lakia, ihan jokaisen ihmisen elämässä. Paha TULEE saamaan palkkansa, se on aivan varma ja hyvät teot TULLAAN palkitsemaan, se on aivan varma. Ihmisillä on myös niin rajallinen käsityskyky, että se hankaloittaa myös tätä elämän peliä.
Usein mikä näytti aluksi hyvältä kääntyykin katastrofiksi. Ja tilanne mikä näytti aluksi täysin toivottomalta, kääntyikin iloksi ja onneksi.

Esim. Lahjakas lapsi --> narkomaani
Masennus --> onnellisuus ja rakkaus
Intohimoinen parisuhde --> onneton avioliitto, kun arki alkaa
Sairastuminen --> tajuaa mikä elämässä on tärkeintä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat