Vierailija

minä ja puolisoni 38v olemme olleet naimisissa pian 10 vuotta. aluksi hän käyttäytyi kunnolla ja nykyään hän käyttäytyy kuin 12v lapsemme. hän kinuaa rahaa, notkuu kaiket illat kaupungilla kaljoittelemassa ja on jyrkästi kotitöitä vastaan. en tiedä mitä tekisin hänen kanssaa kun kaikki tuntuu mahdottomalta! hän myös saattaa tuoda teini-ikäisiä tyttöjä kotiimme, kuitenkin ihan kaverimielessä hänen sanojensa mukaan. onko minusta tullut vanha ja rupsahtanut mamma joka ei enään kelpaa vai mikä tässä mättää? olisiko aikuisiän uhmaikä mahdollista?

Kommentit (3)

olen yrittänyt keskustella asiasta hänen kanssaan, mutta aina kun avaan edes suuni liittyen tähän, hän saa raivarin ja paiskoo ovia. sen jälkeen hän saattaa tulla kotiin vanhan viinan hajuisena ja nuhjuisena!!

Totta vai tarua. Saatko 12-vuotiaasi paremmin kuriin.Vihellä nyt ihmeessä peli poikki. Miksi annat rahaa kaljoitteluun tai huvitteluun.Nyt on kyllä syntynyt valtatyhjiö, jonka joku on räikeästi ottanut haltuunsa. Lue miehelle madonluvut ja vaihdata lukot oveen seuraavan iltareissun aikana.Jos et halua kengänkuvia naamaasi, älä ryhdy kynnysmatoksi. Minkä kuvan 12-vuotiaasi saa parisuhteestanne ja varsinkin isästään? Ja miksi naisena ja puolisona siedät moista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaikesta huolimatta rakastan miestäni. 12-vuotiaamme käyttäytyy lähes samalla tavalla muttei käy kaljoittelemassa. tuota lukkojuttua voisin kyllä kokeilla, kiitos vain vinkistä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat