Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Viikko sitten sattui tytöllemme outo tapaus..Hän oli leikkimässä lattialla, istunut ehkä n. 1-2 minuuttia, kun alkoi kova itku. Otin lapsen syliin ja huomasin heti, että oikea jalka roikkui löysänä. Lapsi ei pystynyt jalalle varaamaan hetkeen ollenkaan. Soitin ensiapuun, jossa käskivät hetken seuraamaan tilannetta. No, meni muutamia minuutteja ja tyttö oli taas lattialla leikkimässä, jalka tuntui paremmalta ja pysyi allakin.

Sitten jälleen aivan pienen hetken kuluttua alkoi samanmoinen itku..jalka oli taas veltto ja näytti kuin olisi ollut eripituinen toisen jalan kanssa, eikä jalalla varaaminen onnistunut. Soitin uudelleen ensiapuun ja käskivät tulla paikan päälle, jos jalka on eri pituinen, tällöin ambulanssilla ja pitää jalan rauhassa. Soitimme ambulanssin (sairaalaan pitempi matka), joka tuli ja katsoi tytön jalat, ei pituuseroa, hieman kuumotusta tässä polvessa ja kävely onnistui jälleen, mutta hieman jalka laahasi perässä ja sitä ontui. Emme sitten vielä lähteneet sairaalaan ja ruokailun jälkeen tyttö pystyi kävelemään kuin ennenkin.

Pisti kuitenkin miettimään, mikä tämä "kohtaus" mahtoi olla..Onko teillä kokemuksia?Olen tässä viikon mittaan lueskellut lonkkaluksaatiosta? Voiko olla mahdollista, että reisiluu oli pois kuopastaan vain hetken ja meni sitten takaisin paikoilleen?

Toissa päivänä oli neuvolalääkärin tarkastus ja hän lupasi laittaa lastenlääkärille viestiä, olisiko syytä tutkia tarkemmin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat