Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ystävälleni oli tullut ulosotosta 280 euron lasku ja hän ei tiennyt mistä se oli. Otettuaan selvää, hän sai tietää olevan eräästä nettifirmasta ja se oli ostettu hänen nimissään. Hänellä ei ollut mitään tekemistä asian kanssa. Miten tomia? Oletteko joutunut samanlaiseen hommaan ja miten se voi olla mahdollista?

Kommentit (3)

Ensin kannattaa soittaa firmaan, josta lasku on tullut ja selittää tilanne. He antavat kaikki heillä olevat tilaustiedot (esim. annettu puh.nro ja sp-osoite), ja niiden kanssa pitää marssia poliisiasemalle tekemään rikosilmoitus asiasta.Oliko kaverisi surullisenkuuluisalla 16 000 ihmisen ns. tietovuotolistalla? Hlö-tietoni olivat listan alkupäässä ja siitä on aiheutunut minulle jos jonkinlaista riesaa! Mitään en ole kuitenkaan joutunut maksamaan enkä aio maksaa jatkossakaan.

Kyselisin firmasta kenelle ostos on toimitettu. Laskua en maksaisi jos kerran en ole tilaustakaan tehnyt.Oon kyllä kuullut huijausfirmoista, jotka lähettelevät (yleensä kylläkin yrityksille) laskuja tuotteista/palveluista, joita ei ole kukaan tilannut saati että niitä ois koskaan toimitettu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

... ei kai voi tulla yhtäkkiä ulosotosta! Eikö ennen sitä pitäisi tulla ainakin yksi maksumuistutus/perintäkirje?

Uskomatonta, että nettifirma on toiminut noin. Oliko ulkomainen yritys? Itse tilasin kerran lahjaksi vaatteita kummitytölle nettikaupasta (www.leppisloppan.fi) ja toimitus siis hänen osoitteeseen, mutta tilaus piti maksaa heti tilatessa. Kotimaisten nettikauppojen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat