Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mikähän siihen auttaisi, jos se on kestänyt jo pitkään? Muuten pitkä (20 v) parisuhteemme on kunnossa. Muilla kokemuksia? Mitä itse voisin tehdä? Syitäkin on, stressi ym, mutta miestä seksin puute ei haittaa, kun ei ole halujakaan...

Kommentit (2)

[quote]

Mikähän siihen auttaisi, jos se on kestänyt jo pitkään? Jospa hän on alkanut koko suhteeseen kyllästyyn niin ei silloin seksikään kiinnosta.Ellei hänellä oo joku muu mielessä.Kysy suoraan missä vika jos muuten asiat kunnossa.Älä ainakaan tee sitä virhettä et alkaisit jotain erikoisuuksia tekeen,mm erikoisii alusvaatteita,leikkikaluja tms kerta on pitkä suhde niin se ei tollasilla paranna seksihaluja.Puhu ja pakota se puhumaan.

Puhuminen vain lukkiuttaa tilannetta, koska siinä vaaditaan jotain mitä toinen ei halua antaa.Kun mietin omaa elämääni taaksepäin, on seksi toisen kanssa ollut kuvioissa reilusti alle puolet siitä. Masentavaa sikäli että olen 38 ja siitä naimisissa lähes 18 vuotta. Kyllä tämä on sooloseksin puolelle mennyt :)Kumppanin haluttomuuteen tuntuu toisella osapuolella olevan hyvin vähän tehtävissä. Korkeintaan olla kuin ei mitään olisikaan ja välttää katkeroitumista siltä varalta että toisen lukot aukeaisivat ja silloin olisi hyvää aikaa yhdessä eikä myrkyttynyt ilmapiiri.Joka tapauksessa silloin tällöin voi miehelläkin olla haluttomuutta, vaikka seksi onkin mielessä lähes koko ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat