Vierailija

Kun luemme Raamattua, voimme löytää siitä paljon käytösohjeita. Niistä tärkeimpänä vanhan liiton puolella on tietysti Kymmenen käskyä ja Uuden testamentin puolella Jeesuksen vuorisaarna ja eettiset opetukset. Ne ovat hyviä ohjeita jokaiselle ihmiselle. Jos niitä noudatetaan, on maailma paljon parempi paikka.

Entä mitä seuraa taloudellisessa mielessä siitä, jos Raamatun ohjeita ei noudateta? Tätä asiaa harvoin pohditaan, mutta käytännössä sillä on suurta merkitystä. Se tarkoittaa, että voi tulla kansantaloudelle kalliiksi, jos hylkäämme Jeesuksen opetukset ja muita Raamatun hyödyllisiä ohjeita. Otamme esille muutamia esimerkkejä.Artikkelin osoite; http://www.jariiivanainen.net/Raamatunvaikutuksettalouteen.htmlKommentit (1)

* Yhdessä vaatteessa ei saa käyttää kahta eri kuitua.

* Samaan peltoon ei saa kylvää kahta eri siementä.

* Sapattina ei saa työskennellä.

* Orjia saa omistaa, kunhan nämä ovat naapurikansan edustajia.

* Miehet eivät saa lyhentää hiuksia ohimoilta eivätkä ajaa partaa.Kuinka nämä mielestäsi vaikuttavat talouselämään? Minusta orjien omistamisella on merkittävä vaikutus, sillä sehän pitää työvoimakustannukset alhaisina ja sitä kautta tuotteiden hinnatkin voidaan pitää pienempinä.Sen sijaan kahden eri kuidun käyttö vaatteessa saattaa haitata, sillä monista kuituyhdistelmistä voisi olla hyötyä. Esimerkiksi yksi kuitu lämmittää paremmin ja toinen pitää tuulen paremmin loitolla. Toisaalta tämänhän voi kiertää käyttämällä kahta eri vaatetta.Partureille ja parranajovälineiden valmistajille tuo parranleikkauskielto on toisaalta hankala.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat