Vierailija

nyt on paljon puhuttu pettämisestä kun se sivustokin on olemassa jne.. onhan se väärin..mutta.. me ollaan kaikki ihmisiä ja joskus voi olla niinkin et kaksi ihmistä rakastaa oikeasti toisiaan mutta se toinen puoli ei oikein innostu seksistä ja läheisyydestä.. ei sitä perhettä sen takia rikota..

oma tilanne on se että me nukutaan aivan eri huoneissa talon eri päissä, seksiä on ehkä kerran kuussa tai kerran kahdessa kuussa, mies ei oikein välitä aina siitä hommasta,rakastamme toisiamme emmekä aio erota, mutta sitten minä..joka on niin erilainen.. minulla on haluja ja tarpeita.. en halua rikkoa ihanaa perhettämme mutta haluan tuntea ne ihanat tunteet kuin kuka tahansa normaali.. ei se sauva tai käsi tunnu samalta,,tutustuin yhteen mieheen tuossa muutama viikko sitten, hän tietää elämäni kuvion ja en ole valehdellut hänelle mitään..

en ole kohta kolmeen vuoteen saanut omalta mieheltäni kunnollista juttukumppania, emme istu sohvalla katsomassa elokuvaa sylikkäin, emme halaile tai pussaile koko ajan, emme nuku sylikkäin - nukummehan eri huoneissa, seksi kestää noin maksimissaan 10 minuuttia enkä koskaan ehdi laueta, mies ei ees harkitse viagraa tms koska hänestä sellainen ei ole tarpeen...

ja arvaa..uuden ns. voiko sitä kutsua salarakkaaksi mutta tiedättekö sen tunteen kun toinen huomioi toisen, ottaa kainaloonsa, pussailee niskaan ja kaulaan ja yöllä kietoo kätensä kauniisti ympärilleni... se on jotain niin ihanaa.. haluan suoda itselleni edes muutaman kerran silloin tällöin itselleni tälläisen ihanuuden, koska sen jälkeen pystyn tulemaan kotiin ja olemaan sen rakkaan miehen rinnalla vaatimatta ja nalkuttamatta häneltä koko ajan sitä mitä kaipaan...ja enemmän minua satuttaa se kun olen joutunut koko ajan vaatimaan, nalkuttamaan ja riitelemään siitä mitä minä haluan..nyt saa mieskin olla rauhassa ja on tyytväisempi ja minäkin olen tyytyväinen..hänen rinnallaan..kun minulla on pakotieni täyttää muualla ne haluni ja tarpeeni...

Kommentit (2)

Eli luuletko tilanteen jatkuvan yhtä onnellisena, jos mies saa tietää, mistä johtuu, että et enää nalkuta? Osaako hän olla onnellinen puolestanne, siis sinun puolestasi, että vihdoin joku täyttää tarpeesi ja omastaan, että on päässyt täyttämästä velvollisuuksiaan?

Täytyy sanoa, että vaikka olisit kuinka onnellinen, se perustuu valheelle. Ja valheella on tunnetusti lyhyet jäljet... mutta jokainen tyylillään.

Kerro miehellesi asiasta ja sopikaa yhdessä pelisäännöt sinun hellyyden tarpeillesi muiden miesten kanssa.

Jos mies ei suostu sinun miehissä juoksemiseen niin sitten hänen täytyy muuttua sinua kohtaan.Tämä tietenkin myös tarkoittaa, että miehesi voi mennä tyydyttämään omia tarpeitaan muualle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat