Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Täällä 30+ naispari, joka haluaa palavasti perustaa perheen. Asumme pk-seudulla saman katon alla ja rekisteröimme parisuhteemme viimeistään lapsen synnyttyä, jotta voimme toteuttaa perheen sisäisen adoption.Jos olet terve mies ja haluat auttaa ilman sen suurempia sitoumuksia (eli ei tarvitse pelätä että myöhemmin haluaisimme elastusmaksuja tms., olemme molemmat hyvätuloisia), niin ota yhteyttä!Saat itse päättää haluatko olla anonyymi luovuttaja tai mahdollisesti myöhemmin olla lapsen kanssa tekemisissä (jollon lapselle voisi täysi-ikäisenä tai aikaisemminkin kertoa kuka isä on jne.), mutta isyyttä emme halua virallisesti todistettavan. Haluamme parina olla tasavertaisia vanhempia.Luovutus siis "muumimuki" -menetelmällä eli purkkiin. Meille ei ole väliä oletko naimisissa, parisuhteessa tai sinkku (jätämme sinun päätettäväksesi kerrotko luovutuksesta esim. vaimollesi/tyttöystävällesi/kumppanillesi), plussaa tietenkin on jos sinulla on jo ennestään lapsia. Voit olla hetero tai homo, silläkään ei ole väliä.Rehellisen rennot yhteydenotot: vauvahaaveita(at)gmail.comTunnelmallista syksyä perheellisille, perheettömille, isommille kuin pienemmillekin tallaajille!

Kommentit (3)

Hei! Onnistuitteko löytämään luovuttajan ilmoituksen perusteella? Olen itse kumppanini kanssa tilanteessa, jossa yritämme löytää luovuttajaa, joten kokemuksista haluaisimme mielellämme kuulla.

Olen itse kaynyt naisparin kanssa keskusteluja aiheesta. Luovuttaja eli mies on kuitenkin kaikista vakuutteluista huolimatta taysin lainsuojaton eli jos tulee ero tai muu syy minka vuoksi raha on tiukilla ei suurilla lupauksilla ole vessapaperinkaan virkaa.

 

Olen luovuttanut verta ja sukusoluja virallisesti seka tehnyt elinluovutustestamentin yms kauan sitten mutta tahan en ryhtynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pakko kysyä arvon naisparilta, miksi on niin että voitte hyväksyä sen, että elätte saman sukupuolen edustajan kanssa MUTTA ette voi hyväksyä sitä että saman sukupuolen edustajan kanssa ei voi lisääntyä luonnollisesti. Teikäläisten EI KUULU lisääntyä, se on luonnonjärjestys!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat