Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kun mun vanhemmille pitäisi keksiä joululahjaksi jotain yhteistä kivaa ja erilaista tekemistä. Vanhemmillani on ollut aika rankka syksy isäni työn puolesta ja näkevät harvoin. Kaikki teatterit ja konsertit ym. on nyt poissuljettu koska ne eivät ole heille erilaista tekemistä.Ajattelimme jotain hohtokeilausta tms. mutta keilaus ei sovi, koska äidilläni on ollut käsi kipeänä. Mutta siis jotain tollasta erilaista ja edullista ja kivaa.Isäni on työssään johtotehtävissä ja aika jäykkis tyyppi joten nyt siis ideoita, johonkin ihan erilaiseen????

Kommentit (5)

Ja missäpäin asutte?Jos teatteri ja konsertti ovat jo kaluttu juttu, niin tuo ruuanvalmistuskurssi kuulostaa minusta mainiolta. Niitä on erilaisia, myös sellaisia yhden tai kahden viikonlopun intensiivikursseja jossain majoituskohteessa.Kylpyläloma on aina mukava, eikä välttämättä maksa mansikoita. Esim. Haikko on mukava aikuisille, samoin Naantali ja Tampereen Lapinniemi.Kivaa tekemistä voisi olla myös sellainen, että viette koko jälkikasvu vanhempanne päivälliselle johonkin mukavaan paikkaan. Vaikkapa Hviträskiin, siellä voi ensin katsoa sen museon ja sitten syödä hyvin museon vieressä sijaitsevassa ravintolassa. Siellä voi myös yöpyä, museon yhteydessä on yksi hotellikäytössä oleva huoneisto.

ei ehkä, koska ovat sellaisia kulinaristeja, että tekevät ja osaavat tehdä paljon kaikkia erilaisia hyviä ruokia. Tanssia osaavat.. Mutta äsken mietimme hohtogolfia.. pelaavat kyllä golfia harrastuksenaan mutta toi vois olla erilaista..Lisää ideoita, mitä kivaa voisi pk-seudulla tehdä?

Kylpylät ei sovi, koska eivät pidä vedessä lillumisesta.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat