Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meille syntyi poikavauva ja päätimme, jo synnärillä että hänestä tulee Sulo. Kuitenkin ennen ristiäisiä menin lukemaan ilkeitä kirjoituksia keskustelupalstoilta, joissa Sulo oli haukuttu lyttyyn. Aloin epäröidä nimen antamista, vaikka olisi pitänyt kuunnella sydämen ääntä. Ei sitten uskallettu antaa Suloa etunimeksi, vaan vasta toiseksi nimeksi. Nyt kuitenkin ollaan kutsuttu poikaa Suloksi ja koko suku kutsuu sillä nimellä Mitä mieltä olette? Minusta Sulo on hieno, vanha nimi, jonka soisi yleistyvänkin.

Kommentit (12)

Kaunis nimi se Sulo on :)

Antaa pojan itse päättää hieman vartuttuaan että miksi hän haluaa että häntä kutsutaan ;)

Esimerkiksi isosiskoani puhuteltiin koko lapsuuden ajan hänen toisella nimellään mutta aikuisena hän kyllästyi siihen ja alkoi käyttämään etunimeään ja kertoi kaikille että häntä tulisi nyt puhutella etunimellään.Ei nimi miestä pahenna. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nimi on hyvä. Hän on teidän oma ihana poikanne ja olette löytäneet hänelle ihanan ja rakkaudella annetun nimen. Nykyään nimet ovat mukavan yksilöllisiä ja tuo valitsemanne vanha nimi sopii joukkoon mainiosti. Ainakin pk-seudulla nimien kirjo on valtava, lapseni päiväkodissa on ollut mm. Lempi ja Aimo, Pioni, Sienna, Urho..toisten mielestä erikoisia, toisten mielestä ihsnan erkoisia (tai jo tavallisiakin). Netissä kaikki nimet aina teilataan. Voit googlata melkein minkä nimen tahansa ja siitä löytyy kritisoiva keskusteluketju. Nelli on muka koiran nimi, Jessica maailmsnjntein nimi, Beata liian snobi, Dominic ei sovi duomalaiseen sukunimeen, Pentti suorastaan lapsen kiusaamista...älä välitä niin paljon anonyymien mielipiteistä. Sitä paitsi, minusta Sulo on mahtava nimi! Nimien kaikukin muuttuu ajan ksnssa. Kymmenen vuotta sitten Tyyne lspsen nimenä oli outo, mutta nyt lapsen kaverit huokailevat että miten ihana nimi...älä välitä hölmöistä nettikommenteista, luota teihin vanhempana ja Suloon itseensä mainion nimen omistajana. Jotkut argumentoi kaikkia itselle vieraita nimivalintoja vastaan ikuisella kiusaamiskortilla, mutta se ei kyllä pidä paikkaansa. Hyvä itsetunto, kaverit ja kotoa saatu rakkaus on paras kiusatuksi tulemisen este. Sulo kuulostaa hauskalta ja vekkulilta nimeltä! Minä tykkään, mutta kuten sanottu, älä mieti muiden tykkäämisiä vaan luota valintaanne - suloinen olkoon pienen poikanne elämäntaival! ( vastaus kirjoitettu puhelimella, sori kappalejaon puutteesta)

Mitä väliä muiden mielipiteillä on??? Se on SUN mielestä hieno nimi. PISTE. Ei siinä mitään muuta. Ja kun katsot sun poikaas, niin SULOhan se on, ei sillä VOI olla toista kutsumanimeä ku se. Eikös vaan:)?

Kiitos siulle, joka kirjoitit "suloinen nimi suloiselle"-jutun (ja myös teille muille, jotka kannustitte.) Et päusko, kuinka hyvä olo tuli. Olen aina välittänyt muiden mielipiteistä enkä voi sille mitään, joten tarvin nyt sellasta sosiaalista vahvistamista.

Meijän Sulolla on paksu, tuuhea musta tukka ja isot siniset silmät. Miusta se Sulo sopii hänelle hyvin nyt ja varmasti vanhempanakin. Lisäksi Sulo nimi on suvussa. Jotenkin nimi on vaan sellanen, että jotkut inhoaa sitä varmaan siks, koska nimellä on jotenkin romanttinen kaiku. Moni on myös sanonut juuri tuosta kiusaamisasiasta, mikä on miusta ihan älytöntä puhetta. Mistä tahansa muustakin asiasta saa kiusaamisen aihetta. Ja eihän nykylapset keksis, että jostain nimestä voi kiusata ellei ne kuulis sitä vanhemmiltaan.

Kiitos siis vielä ja kyllä nyt sain taas mielenrauhan.

Sulo on nätti nimi sinänsä. Itse mietin sitä S-kirjaimella alkavan tytön nimen kaveriksi. Itse tunnen yhden Sulo-papan, joten en voisi koskaan antaa sitä nimeä vauvalle. Kuten en voisi antaa Väinöä, Paavoa, Jormaa, Niiloa tai Erkkiäkään. Putouksessa ollut SUlo-hirviö tulee myös mieleen, mutta onhan se muuten kiva nimi. Työkaverin koira on Sulo :) Mielleyhtymät ovat liian voimakkaat..

Sulo on hieno nimi! Mutta älä huoli, meilläkin poikaa kutsutaan hänen toisella nimellään, eikä siitä muuta vaivaa ole kuin korjata kun joku käyttää ensimmäistä etunimeä.

Meilläkin on Sulo toisena nimenä, mutta ei käyttönimenä. Nyt harmittaa, miksemme laittaneet sitä rohkeasti käyttönimeksi. On ajoittaisena hellittelynimenä kylläkin. Käyttönimeksikin tuli hauska, pakko oli vaan valita... Onnea teidän Sulolle upeasta nimestä, täällä alta 3 v kaima.

Meilläkin on nyt 9kk ikäinen poika jonka työnimi oli Sulo. Hänestä tuli sitten toisenniminen kokonaan mutta Sulo on edelleen minusta ihana nimi. Emme sitä antaneet hänelle "pysyvästi" kun sisarustensa nimet olivat niin erilaiset ja haluttiin "jatko" sarjalle.Onnea elämällesi, pikku-Sulo siellä ruudun takana! :)

sulo tarvitsee onnea yläasteella :) ei pahalla, mutta teini ikäiset ihmiset ovat julmia ja keksivät taatusti monta hyvää vitsiä Sulosta. Jotkut nimet sopivat vain vanhoille ihmisille; Kullervo (tästä sais yläasteella väännettyä miehen sukuelimiin viittaavan kauniin lempinimen muuten), Erkki, Pentti, jnejnejne. sekä Kyllikki, Marjatta ja Sinikka (kuka tunnustaa, että näistä tulee väkisinkin mieleen villasukkia kutova kukkahattumamma ???)älkää suuttuko, tää on vaa mun mielipide. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat