Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kirjoitin keväällä tänne ja kysyin jos jollain on tietoa laajasta kyhmystä rinnassa, joka ilmestyny parissa viikossa.. kävin keväällä ultraamassa sen kyhmyn ja ei löytynyt mitään poikkeavaa.. nyt se kyhmy on kuitenkin kipeytynyt ja pelkään että se kuitenkin olisi jotain vakavaa :/ onko jollekkin käynyt niin että ensin ultrassa ei ole löytynyt mitään syöpään viittaavaa ja sitten puolen vuoden päästä, kehittynytkin syöväksi?

Kommentit (3)

röntgenlääkärin lausunto, ts. minkä totesivat kyhmyn olevan kun kävit ultrassa? Oliko esim. turvonnut imusolmuke tms. ? Tuskinpa vain pahanlaatuiseksi muuttunut ja jos siihen olisi ollut viitteitä, olisivat varmasti ottaneet siitä jo silloin koepalan.Kannattaa kuitenkin käydä sitä lääkärissä näyttämässä, jos kipuilu jatkuu - jos on esim. tulehtunut.

Ei kannata turhaan hermoilla! :)

eli pelkkää kudosta.. ei edes kyhmyä, vaikka se selkeesti tuntui myös anturin alla.. mutta siinä ei ollut kuin pelkkää rintakudosta, ei mitään poikkeavaa. Ihmetyttä miksi yhtäkkiä kipeytyi :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos olet itse tunnustellut sitä / rintaliivi painanut tai edes nukkunut huonossa asennossa, niin se voi kipeytyä.Seuraa pari päivää, ja jos kipu tuntuu vielä, niin näytä lääkärille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat