Vierailija

Hänen mielestään hän on tasapuolinen ja tykkää kaikista.

Jos jotain sanoo, tulee appiukolta haukkumiset, joten mitän ei voi sanoa mistän.Että kokee heidän väheksyvän ja pitävän huonompana.Esim. tilanne että anoppi tuo lapselle syntymäpäivälahjaksi jonkun ikkunakoristeen. Ok. Seuraavalla kerralla käydessään anoppi vaivihkaa sanoo lapselle, että toi nyt paremman ikkunakoristeen.Totuus on se, että haluaakin itselleen tai jollekin toiselle lapselle tai lapsenlapselle tuon ikkunakoristeen, jonka oli jo antanut. Vie sen antamansa vaivihkaa pois ja tuo huonomman tilalle.Tai tilanne, että sinä menet kylään lastesi kanssa, joita anoppi on nähnyt ehkä puoli vuotta sitten. Anoppi käskeekin sinun lapset ulos, jotta sinä voit ihailla lasten serkkua, joka on pienin.Tai tilanne, että anoppi puhuu vieraalle ihmiselle pojastaa, ja pojan tyttärestään, vaikka hänellä on 2 poikaa. Hän tarkoittaa pojalla vanhinta poikaansa, ei sinun miestäsi.Tai tilanne, että anoppi on antanut jotain ja hakee sen pois. Kysyin voinko ottaa yhden vanhan huonekalun meille miehen isän lapsuudenkodin vintiltä, ne eivät olleet kenellekään kelvanneet. Tuosta on noin 20 vuotta aikaa. Sain luvan. En rohmunnut kaikkea itselleni tai meille enkä ottanut ilman lupaa. Yhden kokopuisen huonekalun pyysin ja sain. Äitini tai isäni eivät ole perineet mitään. Äitini koti oli maatila ja meni vanhimmalle veljelle kaikki. Isäni tulee isosta sisarussarjasta ja ei ole saanut mitään.Anoppi tulikin yhtäkkiä ja sanoi, että ottaa sen huonekalun itselleen ja kunnostaa. Siellä vintillä oli aivan vastaava tai parempi samanlainen huonekalu, halusi yhtäkkiä molemmat. Todennäköisesti haluaakin että tytär saa kaiken.tai se, että jos vanhin poika tekee heille työtä, hän saa arvostusta ja palkan. Kun taas nuorinta he soittavat tuosta vain töihin, ilman palkkaa. tai arvostusta. nuorin tekee vähän eri tyyppisiä töitä. Esi. tietokoneen huoltoa, hanslankarihommia jne kun taas vanhin poika rakennusalan ammattilainen.Pitäisikö olla kuin ei huomaisi arvostuksen ja kunnioituksen puutetta? Huomaisitko sinä tällaisia asioita?

Millainen suhde sinullla olisi tällaiseen anoppiin?vielä yksi: anoppi kysyy lapselta haluaako hän tällaisen alennuskorilelun synttärilahjaksi. lapsi sanoo ei mutta mitäs hänen paketissaan onkaan? no se lelu.Toiset lapsenlapset saavat toivoa ja saavat toivomansa lelut.

Myös meillä arvojärjestys on sellainen, että tämä nuorempi on huonompi, vanhempi on parempi.

Kommentit (2)

Olipa kurjaa luettavaa :( Tympeät appivanhemmat sinulla. Mutta kohtalotovereita löytyy, esimerkiksi minusta saat sellaisen. Tämäkin miniä toivoisi oman anoppinsa ottavan myös vanhimman poikansa lapset paremmin huomioon.

Ota etäisyyttä. Tuollaisia sukulaisia ei kukaan tarvitse eikä ole pakko pitää yhteyttä. Ei se, että on anoppi (tai mummi, tai vanhempi tai kokeneempi) anna kenellekään lupaa tuollaiseen käytökseen.

Minulla itselläni oli varsinainen matriarkka anoppina ja kuulin alvariinsa että meillä oli väärät lelut - ja liikaa niitä - lapsille, väärät harrastukset, väärä iltarukous, väärät nukkumaanmenoajat, väärä kieli (suomi, asun Saksassa) jota puhuin lapsille, meillä oli väärät värit asunnossa ja ihan väärät huonekalut ja matkakohteet. Koko ajan oli toisen pojan perhe (jossa ei ollut vääränmaalaista miniää) parempi kuin me. Arvaa mitä: Minusta on tullut oikein kiltti ja mukava ja auttavainen anoppi (vaikka itse sanonkin) juuri sen takia että sellaista asioihin puuttumista ja mollaamista minun oli vaikea kestää silloin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat