Vierailija

Onko teillä kokemuksia lasten tepsut nauhallisista karvareunus talvikengistä?Olen kuullut kengistä paljon myönteistä mutta myös negatiivista. Itselle oli yllätys, kuinka jäykät pohjat niissä on.

Pysyykö kengissä varpaat lämpiminä ja riittääkö ohuempi sukka vai tarviiko villasukan?Kengät ovat kyllä ihanan näköiset ja kävimme sovittamassa niitä ensiaskel talvikengiksi jokin aika sitten kävelemään oppineelle lapselle.Paljonko niihin pitäisi varata tyhjää tilaa?Lapsen jalka on n. 12,2cm ihan normi ohuella sukalla mitattuna. 21 numeron tepsujen pohjallinen oli 14cm.

Mietityttää riittäisikö tuo koko vai pitäisikö olla isompi? 22 koon pohjallisen pituus oli 14,8.

Kommentit (2)

Tepsut olleet kyllä yhdet lämpimimmistä kengistä. Tilaa täytyy kyllä olla vielä aika paljon, kun niitä kenkiä käytetään varmaan maaliskuussakin. Aiotko hankkia myös toiset talvikengät? Varmaan ostaisin 21 kokoiset. Ja jos tarvii niin toiset myöhemmin.

Oletko käyttänyt lapsella villasukkaa kengässä?Pahoin kyllä pelkään että nuo 21 numeron kengät ei montaa kuukautta mene, jos 0,5 liikkumavaraan, 0,5 villasukkavaraan, niin noin puolisenttiä jää enää kasvunvaraa :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat