Vierailija

Pidetäänkö teillä kotona vielä siivouspäiviä tiettynä päivänä esim perjantaina tai lautantaina jolloin koko perhe/vahnemmat siivoaa?

Vai siivotaanko teillä pitkin viikkoa silloin kun on sutkuista ja tarve vaatii?

Kuinka usein teillä siivotaan?

Kommentit (1)

...sillä äiti oli aina pahalla tuulella kuin takapuoleen ammuttu karhu: kukaan ei osannut tehdä mitään oikein ja 'aina hänen päälleen' kaatui muka kaikki (vaikka se ei ollut totta). Hänen määräämä siivouspäivänsä oli lauantai, jolloin hän tahallaan töni äänekkäästi imuria vasten huoneidemme ovia kello 7 aamulla. Sille matriarkalle ei voinut kukaan mitään, ei edes isä.

Siksi minulla ei ole koskaan ollut siivouspäivää.. tai toisin sanoen on joka päivä: keittiö joka päivä, eteinen (nimeenomaan lattia) joka toinen päivä, kylppärit 2 kertaa viikossa, olohuone ja makuuhuoneet kerran viikossa ja hyvin toimii. Kaikki tekevät mukana joten suunnitelmaa voidaan muuttaa ja silloin tällöin muutaammekin. Sanontaa 'auttaa äitiä' ei meillä ole sillä se antaisi kuvan siltä että homma olisi äidin, ja muut kiltisti 'auttavat', mikä on alusta asti päin prinkkalaa ajateltu. Meillä 'tehdään yhdessä'

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat