Vierailija

Kaksi poikaa raiskasi alaikäisen tytön - ehdollista ja yhdyskuntapalvelua

Julkaistu: 26.10.2012 12:05Kaksi poikaa raiskasi konfirmaatioharjoituksista palaamassa olleen pienikokoisen ja hennon 15-vuotiaan tytön metsikössä.

Käräjäoikeus langetti tekohetkellä 15- ja 16-vuotiaille pojille nuorena henkilöinä tehdystä raiskauksesta yhden vuoden ja 11 kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen sekä 90 tuntia yhdyskuntapalvelua.Helsingin hovioikeus ei muuttanut tuomiota tuoreella päätöksellään.Syyttäjä oli vaatinut molemmille pojille yli kahden vuoden vankeusrangaistusta törkeästä raiskauksesta.Toinen pojista raiskasi tytön kaksi kertaa, toinen yhden kerran. Tekotapa oli nöyryyttävä ja halventava. Teon jälkeinen kerskuminen johti tytön pilkkaamiseen, mikä lisäsi teon vahingollisuutta tytölle.Teko vaikutti tytön koulumenestykseen. Trauman takia hän joutui turvautumaan terapiaan.Käräjäoikeus otti huomioon rangaistusta mitatessaan mm. ammattikoulua käyneiden poikien nuoren iän sekä sen, että väkivalta oli ollut pääosin kiinnipitämistä.

...Käräjäoikeuden mielestä ehdollinen vankeus, yhdyskuntapalvelu ja valvonta ovat pojille tuntuva rangaistus.Pojat joutuvat maksamaan tytölle 9250 euroa kivusta ja särystä sekä kärsimyksestä.Raiskaus tapahtui Helsingissä elokuussa 2010. Poikien koeaika päättyy huhtikuussa 2015.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288510996481.html----Tämä tapaushan oli sinänsä merkittävä että FB:ssä oli syytettyjen(ja nyt tuomittujen) henkilöiden puolustusosasto jossa syyllistettiin uhri täysin.http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=96050&c=5Kulttuurista rikkautta tämäkin :-(

Jos lääkärillä selviää ettet ole neitsyt, tapan sinut

http://rahmispossu.net/2012/10/23/jos-laakarilla-selviaa-ettet-ole-neits...SVT:n dokumentti ehdolla Prix Europan voittajaksi

http://rahmispossu.net/2012/09/06/svtn-imaami-dokumentti-ehdolla-prix-eu...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat