Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei,

Tytöllämme diagnisoitiin pari viikkoa sitten kehitysvamma, määrittämätön. Hänelle on määrätty n. puoli vuotta sitten Risperidon 0.5 mg lääke. Hän saa yhden tabletin aamuisin. Lääke on levottomuuteen. Tyttö on kehittynyt hyvin ja kehittyy yhä. Siksi kai dg:ssä tuo määrittämätön kun on vielä niin pieni ja ei tietoa miten hyvin/huonosti sitten kehittyy...toivottavasti yhtä hyvin kuin nyt, hitaasti mutta kokoajan eteenpäin tiedoissa ja taidoissa.

Kysymykseni onkin, että kun tyttö on syönyt tuota lääkettä niin olemme joutuneet ottamaan vaipat taas käyttöön. Oli kuiva ennenkuin lääke alkoi. Miksi lääke vaikutta näin? Samoin ruokahalu on valtava. Kaikkein eniten pelkään pituuskasvun heikkenemistä. Hän on siis 5-vuotias ja nyt pituuson 118 cm ja kasvua ei ole tullut oikein mitään puolen vuoden aikana :(

Olemme miettineet, että jos lopetamme lääkkeen joululoman aikana niin alkaisiko pituuskasvu jälleen ja loppuisiko virtsantulo öisin niin, että voisimme luopua vaipoista? Lääkäri on suostuvainen lääkkeettömään kokeiluun mutta ei osannut sanoa tuohon pissaamisjuttuun oikein mitään??!

Onko kenelläkään tietoa, neuvoja, omakohtaisia tarinoita tämän lääkkeen käytöstä näin pienellä lapsella?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat