Vierailija

Mitä voisi ostaa joululahjaksi tuon ikäiselle max. 20 €:lla? Minun pitäisi keksiä jotain miehen sukulaispojalle, jota en tunne lainkaan, mutta joka tavataan jouluna. Ei keksi mitään.

Kommentit (7)

sillä aikaa kun kirjoitin vastausta. Myös tuo Makuuni-lahjakortti on kiva idea. En tiennytkään semmoisesta mahdollisuudesta. Hankalaa, kun ei ole enää oikein lapsi muttei vielä kunnolla isokaan :) Mutta varmaan näillä eväillä selviän, thanks!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos vaikka kävisi pankissa hakemassa sellaisen shekin vai miten se nyt kirjoitetaan. Mutta luulen, että tuon ikäiset säästää aina joko peliin tai johonkin muuhun rahaa. Saisi ainakin sitä mitä haluaisi.

on kyllä ihan ehdoton mielestäni tämän ikäiselle, paljon parempi kuin mikään tavara.. Esim. leffalippuja, lahjakortti mäkkärille/heseen, johonkin vaatekauppaan tai levyliikkeeseen tai videovuokraamo Makuuniin.Esim. tuonne Makuuniin saa sellaisia lahjakortteja, joilla saa sekä vuokrata leffan & leffakarkit mukaan. Meidän poika tykkäsi kovasti!

Miten ois joku lahjakortti vaikka johonkii vaateliikkeesee...tai sitten kirjekuoressa ihan vaan rahana..puheaika lahjakortti...materiaalista ei tuu muuta mieleen ku sukat tai sormikkaat...

kyllä tietysti olisi mahdollista antaa rahanakin, mutta mieluummin antaisin jotain konkreettista. Tosin leffaliput ei ole lainkaan pöllömpi ajatus, etenkin jos antaisi kaksi. Kiitos, kyllä nämä vastaukset suuntaa antaa :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat