Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei,Lapsi kertoi kuunnelleensa päiväkodissa "Nukkearkku"-nimistä satukuunnelmaa. En ole tästä itse kuullut eikä päiväkodin tädit osanneet sanoa mistä olivat CDn käsiinsä saanut. Kyseessä oli siis jonkinlainen pidempi satukuunnelma jossa oli mukana lastenlauluja jotka päiväkodin tätien mukaan "kestävät useammankin kuuntelukerran".Koitin etsiä tätä levyä nettikaupoista mutta ei löytynyt. Onko joku kuullut tästä tai nähnyt jossain myynnissä? Kiinnostaisi kovasti.Tai jos on jotain muita hyviä vinkkejä laadukkaista kuunnelmista niin otan niitä mielelläni vastaan.

Kommentit (1)

Suosittelen lämpimästi! Meillä on tämä, on kuunneltu kymmeniä kertoja ja aina vaan toimii!! Hanki vaikka täältä nettikaupasta, on nyt tosi edullinen näemmä:

http://cdon.fi/musiikki/marjatta_pokela/nukkearkku_(2cd)-21414931

Nukkearkku on Mörköoopperan luojan, Marjatta Pokelan, jäämistöstä löytynyt upea musiikkikuunnelma, jonka valmistumiseen meni lähes kolme vuosikymmentä.  Mukaansatempaava tarina ja siihen liittyvä musiikki on Marjatta Pokelan käsialaa, mutta teoksen loppuun työstivät hänen tyttärensä Eeva-Leena Pokela sekä tyttärenpoikansa Jyri Sariola, joka myös sovitti ja sävelsi musiikin lopulliseen muotoonsa.

Nukkearkku kertoo jännittävän tarinan siitä, kuinka maalta Mummin luokse kaupunkiin muuttavat lapset, Sonja sekä kaksoset Paula ja Janne, löytävät ullakolta taianomaisen Nukkearkun, johon liittyy monta ihmeellistä ja kummallista asiaa.

Nukkearkun tekijöiden tarkoituksena on ollut luoda perinteinen musiikkikuunnelma, josta koko perhe voi yhdessä nauttia. Nukkearkun tarina on niin elävä että se saa niin lasten kuin aikuistenkin mielikuvituksen lentämään.

Tuplalevy sisältää noin tunnin pituisen musiikkikuunnelman ääniefekteineen sekä musiikkialbumin, jossa kappaleet kuullaan kokonaan.

Kuunnelman kertojana on Eeva-Leena Pokela. Levyllä laulajina mukana ovat muun muassa Soila Sariola (Rajaton), Maija Sariola (Club For Five) sekä kitaravirtuoosiPetteri Sariola. Albumilla vierailee myös a cappella -yhtye Rajaton sekä The Northern Governorsin riveistä tuttuja soittajia. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat