Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kokemuksia asumisesta Salpakankaantiellä kaivataan. Onko talot täynnä omistusasuntoja vai onko joukossa myös vuokra-asuntoja? Onko alue rauhallinen? Voisitko ajatella asuvasi alueella pienten lasten kanssa?

Kommentit (3)

Ei siellä pysty asumaan laisinkaan normaalisti. Ihmiset kyttää ikkunoista siinä mäellä kun menet pihalle talosta ja muuta sairasta. 

Asuin pari vuotta sitten siinä mäellä ja oli ihan kamalan ahdistava paikka asua. Siellä oli aina naamat kiinni ikkunoissa kun lähti esim. kaupassa käymään tai muuta. Sairasta väkeä. Onneksi en enää siellä asu.

 

Känkälä

2007 vuodesta asti asuttu ja nää jotka jauhaa ja haukkuu aluetta ovat ilmeisesti näitä entisiä narkkareita jotka ollaan ajettu pois täältä jotta saataisiin lapsiperheet turvaan asumaan 😊 kyllä tää on nykyään rauhallista aluetta asua. Omistusasunnoiksi kaikki melkein muuttuneet niin ei sosiaalituella asuvia juoppoja ja narkkareita enää ole näkynyt 😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sivusta seuraava

Jostain syystä asuntoja kaupan valtava määrä ja hinnat kulkee alaspäin, mutta kauppa ei käy. Ilmeisesti palvelut loppuneet kuten kauppa ja koulu. Suurin osa taloista tulossa putki ym. remontti-ikään ja kun tähän vielä lisätään asbestin käyttö ko. rakennuksissa niin remonttihinnan tietää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat