Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kokemuksia asumisesta Salpakankaantiellä kaivataan. Onko talot täynnä omistusasuntoja vai onko joukossa myös vuokra-asuntoja? Onko alue rauhallinen? Voisitko ajatella asuvasi alueella pienten lasten kanssa?

Kommentit (3)

Ei siellä pysty asumaan laisinkaan normaalisti. Ihmiset kyttää ikkunoista siinä mäellä kun menet pihalle talosta ja muuta sairasta. 

Asuin pari vuotta sitten siinä mäellä ja oli ihan kamalan ahdistava paikka asua. Siellä oli aina naamat kiinni ikkunoissa kun lähti esim. kaupassa käymään tai muuta. Sairasta väkeä. Onneksi en enää siellä asu.

 

Ihan vitun perseestä koko mäki täynnä kusipäitä kehareita. En suosittele edes kusemaan siihen suuntaan, sen verran vammaista porukkaa asuu Salpakankaantiellä

Känkälä

2007 vuodesta asti asuttu ja nää jotka jauhaa ja haukkuu aluetta ovat ilmeisesti näitä entisiä narkkareita jotka ollaan ajettu pois täältä jotta saataisiin lapsiperheet turvaan asumaan 😊 kyllä tää on nykyään rauhallista aluetta asua. Omistusasunnoiksi kaikki melkein muuttuneet niin ei sosiaalituella asuvia juoppoja ja narkkareita enää ole näkynyt 😊

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat